«Άκυρο» Ντρεοσί σε πρόταση της Οβιέδο για Καρλίτος!

Θα αξιοποιήσει τον Καρλίτος ο Μπόλονι;

Κρούση στον Πιέρ Ντρεοσί για να αρχίσει συνομίλιες με τον Καρλίτος και να μιλήσει με τους “πράσινους” για το ενδεχόμενο δανεισμού του Ισπανού έκανε η Ρεάλ Οβιέδο.

Κρούση στον Πιέρ Ντρεοσί για να αρχίσει συνομίλιες με τον Καρλίτος και να μιλήσει με τους “πράσινους” για το ενδεχόμενο δανεισμού του Ισπανού έκανε η Ρεάλ Οβιέδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, η Οβιέδο -ομάδα της Segunda που ψάχνει έναν γκολτσή προκειμένου να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν για να μπει στα play off ανόδου (είναι στο -7 αυτή τη στιγμή)- ρώτησε για το ενδεχόμενο δανεισμού του Ισπανού επιθετικού ως το καλοκαίρι καλύπτοντας μεγάλο μέρος του συμβολαίου του ως το τέλος της σεζόν, ωστόσο ο Πιέρ Ντρεοσί ενημέρωσε πως οι “πράσινοι” δεν συζητούν το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τον 30χρονο επιθετικό στη μέση της χρονιάς.

Ο Καρλίτος έχει καλό όνομα στην Ισπανία, καθώς έχει εξαιρετικούς αριθμούς τόσο με τη Β’ ομάδα της Βιγιαρεάλ (13 γκολ σε 37 αγώνες), όσο και με την Ελντένσε (13 γκολ σε 33 αγώνες).

Δύο σεζόν που άνοιξαν τον δρόμο για την -εξαιρετική- μετέπειτα πορεία του σε Πολωνία και Εμιράτα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κρούση της Οβιέδο έγινε πριν από περίπου δέκα ημέρες και πως μετά την “πόρτα” Ντρεοσί, στράφηκε σε άλλο παίκτη του ελληνικού πρωταθλήματος, τον Λόπεζ του Άρη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News