«Ακούγονται παίκτες της σειράς - Στήριξη Γιοβάνοβιτς με 4 πρωτοκλασάτους»

Παναθηναϊκός: Τότε -μόνο- θα υπογράψει ο Γιοβάνοβιτς!

Ο Γιάννης Αλαφούζος πρέπει να στηρίξει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς με πρωτοκλασάτους παίκτες, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιώργο Σηφάκη.

Αναλυτικά όσα γράφει στην εφημερίδα «Δημοκρατία»:

Ο Γιοβάνοβιτς γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα. Ξέρει από πρώτο χέρι τι εστί Παναθηναϊκός και καταλαβαίνει και τις απαιτήσεις που υπάρχουν προς το πρόσωπό του και ότι έχει να ανέβει πολύ μεγάλη ανηφόρα.

Ο ίδιος δείχνει να πιστεύει πολύ στον εαυτό του και θεωρεί ότι έχει πάρει τις διαβεβαιώσεις, ότι θα ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός σε τέτοιον βαθμό που θα γίνει με το «καλημέρα» ανταγωνιστικός του Ολυμπιακού. Οφείλουμε να το δούμε στην πράξη.

Εξάλλου αυτό είναι το βασικό: Να αποκτήσει η ομάδα τα κατάλληλα εργαλεία, τους κατάλληλους παίκτες, που θα μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του Παναθηναϊκού.

Αυτό θα συμβεί αν ο Αλαφούζος στηρίξει τον Σέρβο τεχνικό με τουλάχιστον 4 πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές και όχι με παίκτες της σειράς που ακούγονται.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News