Ακούστηκε για Εξάστερο, πάει στον... γαύρο!

Ακούστηκε για Εξάστερο, πάει στον... γαύρο!

Οι Σέρβοι… έστειλαν τον Μίλκο Μπιέλιτσα προς ΟΑΚΑ μεριά, αλλά από ό,τι φαίνεται ο 32χρονος Μαυροβούνιος πάουερ φόργουορντ θα συνεχίσει την καριέρα του αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Ερυθρού Αστέρα.

Ενα σερβικό ήθελε τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Μίλκο Μπιέλιτσα, αλλά οι «πράσινοι« ενημέρωσαν πως αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

[ads2]

Ο Μίλκο Μπιέλιτσα, όμως, φαίνεται πως βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportando.net έχει δώσει τα χέρια με τον… γαύρο της Σερβίας.

Ο Μίλκο Μπιέλιτσα δεν είναι άγνωστος με τον Ερυθρό Αστέρα, καθώς την πενταετία 2001-06 είχε αγωνιστεί στους πρωταθλητές Σερβίας, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε την πέρασε στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της Νταρουσάφακα.

sdna.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News