Ακόμη και ο... Μπόλονι να τους είχε!

Μεταγραφική... αντεπίθεση: Οι 4 κινήσεις που είναι στα σκαριά

Καλά λόγια ακούγονται για όλους τους νεοαποκτηθέντες, δυσκολευόμαστε να συνειδητοποιήσουμε ότι ο Παλάσιος, ο Λουντκβιστ και ο Βιτάλ θα προσφέρουν λιγότερα από τον Μπεκ, τον Κολοβό και τον Σαβιέρ, θεωρούμε πως ακόμα κι ο αμυντικογενής Μπόλονι να τους είχε στη διάθεσή του θα σχεδίαζε αλλιώς τον Παναθηναϊκό.

Πηγαίνοντας σε μία επιλογή κυνισμού, ο Παναθηναϊκός πέρσι ανεβαίνοντας σπάνια τη σέντρα κέρδισε το γεγονός ότι πήρε σερί τρίποντα και σκαρφάλωσε γρήγορα στη βαθμολογία.

Εκεί που δεν έδειχνε ικανός να αποφύγει τα πλέι-άουτ (!) έθεσε υποψηφιότητα για έξοδο στην Ευρώπη, έβγαλε τα ντέρμπι δίχως να πάθει ζημιές, έχασε όμως πολύ χρόνο δίχως να καταφέρει να ενσωματώσει το παραμικρό επιθετικό πλάνο.

Ο Γιοβάνοβιτς είναι άλλης υφής κόουτς, σίγουρα θα επιμείνει στη διάρκεια της σεζόν να βρουν ρυθμό οι επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές.

Δεν ήταν εύκολο για κανέναν από τους Ιωαννίδη, Μακέντα, Καρλίτος πέρσι να παίξουν πρώτη φορά στην καριέρα τους μόνοι τους στράικερ και να διακριθούν σε μία ομάδα που θυσίαζε πότε τα εξτρέμ της και πότε το δημιουργό της για να μπορεί να αμυνθεί.

Αυτό θα αλλάξει σύντομα, συνεπώς μεγαλώνουν οι απαιτήσεις για τους έμπειρους κυνηγούς που επιβάλλεται να βγάλουν ποιότητα και να δώσουν τελειώματα ώστε να ελπίζει ο οργανισμός σε κάτι καλό.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News