Ακόμα... επιμένουν στον Ολυμπιακό: «Το μπάσκετ στο βούρκο της ανυποληψίας»

ΣΚΑΝΔΑΛΟ στο ΣΕΦ, ήττα ο Παναθηναϊκός!

Δεν το βάζουν… κάτω στον Ολυμπιακό, παρά τη δικαίωση του Παναθηναϊκού, ο οποίος πανηγύρισε με καθυστέρηση εβδομάδων το πρωτάθλημα στο μπάσκετ γυναικών.

Συγκεκριμένα, ανέφεραν:

«Το ελληνικό μπάσκετ σύρεται στο βούρκο της ανυποληψίας ολοένα και πιο βαθιά, αφού προσπαθούν με κάθε τρόπο και μέσο να προχωρήσουν σε απονομή πρωταθλήματος την ώρα που οι υποθέσεις δεν εκδικάζονται. Χωρίς καν κοινοποίηση του σκεπτικού απάντησε το ΑΣΕΑΔ, αφού δεν υπήρξε καμία ενημέρωση αν εξετάστηκε επί της ουσίας το θέμα. Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ επειδή το αρμόδιο όργανο της ΕΟΚ παρέλειψε να συζητήσει την υπόθεση με τη δικαιολογία της εκκρεμότητας των εκλογών», αναφέρει ο Ολυμπιακός και συνεχίζει:

«Η EOK δεν εξέτασε τα αιτήματα του Ολυμπιακού, ο ΕΟΚΑΝ δεν έδινε το σκεπτικό της απόφασης για την αθώωση της Χατζηνικολάου την ίδια ώρα που μέλη της διοίκησης τους και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος, από την ντροπή τους προσέφυγαν σε παραιτήσεις. Ακόμα και τώρα ο ΕΟΚΑΝ δεν έχει αποδώσει το σκεπτικό της απόφασης, έχοντας έννομο συμφέρον ο Ολυμπιακός προκειμένου να προσφύγει στα δικαστήρια».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News