Ακόμα ένας που τελεί... υπό διακοπές!

Στον Παναθηναϊκό Β' οι Ενγκμπακοτό και Σιδεράς!

Μετά από Μπεκ, Αϊτόρ, Αγιούμπ…τουρισμό στο Κορωπί κάνει και ο Γενί Ενμπαγκοτό.

Πέρσι αρχές Ιανουαρίου ο Παναθηναϊκός είχε «λοκάρει» σαν στόχο στα εξτρέμ τον Κολομβιανό, Στίβεν Μεντόσα, σε αυτόν είχαν επικεντρωθεί Ντρεοσί και Μπόλονι.

Ο Αφρικανός μπήκε στη ζωή του τριφυλλιού στο τελευταίο δεκαήμερο του Γενάρη, όταν άρχισαν να στερεύουν τα χρονικά περιθώρια για εξεύρεση παικτών.

Στο ντεμπούτο του έδωσε ασίστ πάρε-βάλε στον Σανκαρέ στο Περιστέρι και μετά χάθηκε στη γενική μετριότητα του κλαμπ. Όχι ότι περιμέναμε να κάνει διαφορά διαβάζοντας το βιογραφικό του. Ο Γενί όταν ήταν πιο μικρός, στη Μετς συγκεκριμένα απ’ όπου ξεκίνησε την καριέρα του, ήταν στο στόχαστρο ομάδων από top πρωταθλήματα.

Εντέλει πήγε στην ΚΠΡ, όπου δεν… ευδοκίμησε κι επέστρεψε στη Γαλλία για λογαριασμό της Γκινγκάμπ. Όσοι παρακολουθούν χρόνια γαλλικό πρωτάθλημα έκαναν λόγο για παίκτη γρήγορο κι εκρηκτικό στα πρώτα μέτρα με ικανότητες στο ένας με έναν, αλλά ενίοτε επιπόλαιο στην τελική προσπάθεια.

Το ζήτημα ήταν πως το σωματείο έκανε μεταγραφή ακραίου όχι από το πάνω ράφι για να τον χωρέσει εκεί που είχε ήδη Αϊτόρ, Χατζηγιοβάνη, Καμπετσή, Βιγιαφάνιες. Του έκανε συμβόλαιο 1.5 έτους και σήμερα τον βλέπει να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του ούτε εναντίον της ΑΕΚ Β.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News