Αϊτόρ: Θέλει ρυθμό και χρόνο, αλλά...

Αϊτόρ: Θέλει ρυθμό και χρόνο, αλλά...

Το καλοκαίρι το πέρασε προσπαθώντας να “ρίξει” τα περιττά κιλά που είχε αποκτήσει λόγω αγωνιστικής αδράνειας.

Μετά από προσπάθεια εβδομάδων “στέγνωσε” κι έπρεπε να συνεργαστεί με το ιατρικό τιμ για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο πόδι που ακόμα δεν τον έχουν παρατήσει με αποτέλεσμα να τον βλέπουμε μονάχα στα φιλικά.

Ο λόγος για τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα που παραμένει άφαντος, κομβικό το ζήτημά του μιας και προορίζεται για “κολώνα” στο δεξί άκρο.

Ο Ισπανός είναι τόσους μήνες στο Κορωπί και το μόνο που έχουμε σημειώσει από αυτόν αγωνιστικά ήταν μία 40άρα διαγώνια μπαλιά προς τον Εμμανουηλίδη στο 70′ του φιλικού με το Μαρκό που έβγαλε τον Έλληνα επιθετικό τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ακόμα και στο ματσάκι με τον Λεβαδειακό, κλαμπ κατώτερης κατηγορίας, ο Ισπανός δεν ακούμπησε μπάλα στο πρώτο του ανταγωνιστικό ματς, μετά από 7 μήνες.

Ο νέος εξτρέμ του τριφυλλιού χρειάζεται ρυθμό και χρόνο για να είναι έτοιμος, μόνο που ο τελευταίος αποτελεί πολυτέλεια για όλους στον Σύλλογο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News