Αϊτόρ... «on fire» ενόψει προετοιμασίας!

Αϊτόρ... «on fire» ενόψει προετοιμασίας!

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα προτίμησε να μην φύγει για διακοπές, έμεινε στο Κορωπί και δούλεψε τη φυσική του κατάσταση και ο ίδιος δηλώνει ενθουσιασμένος από την πρόοδό του αφήνοντας οριστικά πίσω τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε μέσα στο έτος.

Μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις του καλοκαιριού για τον Παναθηναϊκό είναι ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος αποκτήθηκε για να δώσει άλλον «αέρα» στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο Αϊτόρ ήταν άτυχος μέσα στο 2020, καθώς την τελευταία φορά που αγωνίστηκε για λογαριασμό της Τβέντε, το καλεντάρι έγραφε «1/2/2020»! Υπέστη υποτροπή στο κουντεπιέ, έμεινε πίσω στο θέμα της φυσικής κατάστασης με τον ίδιο να ζυγίζει τα δεδομένα και να παραμένει στα ελληνικά εδάφη για να προπονηθεί.

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά για τον Ισπανό. Ο παίκτης νιώθει στην καλύτερή του φάση, εκφράζει πλέον την ανυπομονησία του στα social media και στο «Τριφύλλι» τρίβουν τα χέρια τους! Τα συγχαρητήρια ανήκουν και στον βοηθό γυμναστή της ομάδας, Γιάννη Σταυρινό, ο οποίος βρίσκεται συνέχεια δίπλα στον «άσο» των πρασίνων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News