Αιτόρ: Οι δηλώσεις του μετά την νίκη επί του ΠΑΣ

Αιτόρ: Οι δηλώσεις του μετά την νίκη επί του ΠΑΣ

Χαρούμενος με το γκολ και την νίκη εμφανίστηκε ο Αιτόρ.

Χαρούμενος με το γκολ και την νίκη εμφανίστηκε ο Αιτόρ.

Ο παίκτης των πρασίνων τόνισε ότι θέλει να τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι ενώ υποστήριξε ότι το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί

«Από τη στιγμή που μπήκα κοίταξα να τα δώσω όλα και πέτυχα ένα γκολ. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς.

Ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Μετά το γκολ, όμως, που πέτυχε ο Λούκας καταφέραμε να ανοίξουμε το παιχνίδι και να γίνουμε ο Παναθηναϊκός που θέλουμε, αλλά οφείλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Στη συνέχεια ο Αϊτόρ αναφέρθηκε:

Στο γκολ: «Στην πρώτη φάση που είχα απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στην δεύτερη τον είδα να βγαίνει γρήγορα κι έπρεπε να τσιμπήσω την μπάλα. Έκατσε καλά η φάση κι ευτυχώς δεν μου το ακύρωσαν (σ.σ. του είχαν ακυρωθεί δύο γκολ στο ματς με τον Παναιτωλικό)».

Στο ότι είχε καιρό να σκοράρει: «Πέρασα μία δύσκολη στιγμή, αφού δεν αγωνιζόμουν. Με στήριξαν οι συμπαίκτες κι όλοι στην ομάδα. Φαίνεται σαν να είχα ξεχάσει να σκοράρω. Δούλεψα, όμως, πολύ για να μπορέσω να παίξω και να φτάσω στο γκολ. Θα συνεχίσω να δουλεύω για να σκοράρω κι άλλα γκολ και να δώσω περισσότερες χαρές στην ομάδα.

Όταν ήρθα υπήρχαν πολλές προσδοκίες και δεν είναι εύκολο, αλλά αυτή η είναι η δουλειά του ποδοσφαιριστή.

Στο αν είδαμε τον πραγματικό Αϊτόρ: «Τα έδωσα όλα για την ομάδα. Ορισμένες φορές τα πράγματα βγαίνουν κι άλλες όχι τόσο. Ο στόχος είναι πάντα να δίνω το 100% για τον σύλλογο και τους οπαδούς μας Το βασικό είναι να νιώθεις στο τέλος χαρούμενος με την προσπάθεια που έχεις κάνει».

Στον πανηγυρισμό με τον Βέλεθ: «Ο Βέλεθ είναι σαν αδερφός για μένα. Με βοήθησε από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Με είδε να δουλεύω, να υποφέρω κι ευχαριστώ τον Φραν για τον τρόπο που με στηρίζει καθημερινά».

Πως θα γιορτάσει τη νίκη: «Η νίκη με την ΑΕΚ ήταν σημαντική και την γιορτάσαμε πολύ. Κι αυτό το ματς ήταν δύσκολο. Στόχος μας ήταν να νικήσουμε για να βρεθούμε πιο ψηλά. Θα γιορτάσουμε με ισπανικό τρόπο στο σπίτι».

Σε ποιον έστειλε το πρώτο μήνυμα μετά το γκολ: «Πράγματι άνοιξα το κινητό κι έστειλα μήνυμα στους γονείς μου».

Στην κλήρωση της Εθνικής Ελλάδας, που την φέρνει απέναντι στην πατρίδα του, την Ισπανία: «Είναι ποδόσφαιρο και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Είναι δύσκολο αλλά σε 90 λεπτά όλα μπορούν να συμβούν».

Δείτε παρακάτω το γκολ του Αιτόρ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News