Αϊτόρ: Ισπανικό... αγκάθι στο Φάληρο

Επιτέλους... Αϊτόρ

Υπάρχουν σκέψεις να παίξει βασικός ο Αϊτόρ στο Καραϊσκάκη, ώστε στα πλευρά του γηπεδούχου να υπάρχει ένα ακόμα…αγκάθι το οποίο ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκαλέσει πληγές.

Ο Ισπανός εξτρέμ δεν είναι κακός παίκτης, στη χώρα του δεν μπόρεσε να βρει την παραμικρή ευκαιρία, σε Μπαρτσελόνα, Βιγιαρεάλ, Σεβίλλη.

Πήγε στην Τβέντε σε ηλικία 22 ετών έχοντας παίξει μόνο σε ομάδες τρίτης κατηγορίας, κατάφερε όμως να ξεχωρίσει και να κάνει μεγάλη διαφορά.

Παίζοντας πρώτη φορά σε ομάδα πρώτης κατηγορίας στην Ολλανδία ήταν εξαιρετικός, σε 21 παιχνίδια πέτυχε 7 τέρματα και έδωσε 7 ασίστ.

Από τα λίγα που έχουμε δει φέτος έχει ανεπτυγμένη ικανότητα στο να τρέχει αέρινα με την μπάλα στην πλευρά, κερδίζει με ευκολία φάουλ, σκοράρει, σαν πρώτη ύλη ο τύπος είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση αλλά στον φετινό προβληματικό Παναθηναϊκό δεν βρήκε ούτε ρόλο, ούτε σερί παιχνίδια για να βρει ρυθμό.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News