Αϊτόρ: Δήλωση... άνοιγμα σε Παναθηναϊκό!

Ο Αϊτόρ είναι ένας από τους παίκτες προτάθηκαν και εξετάζονται από τον Παναθηναϊκό, δήλωσε… ανοικτός στην πράσινη προοπτική!

«Ἀυτό που ξέρω είναι πως υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες για την απόκτησή μου αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο αυτή την στιγμή. Αυτό μπορώ να στο πω. Το θέμα το χειρίζεται ο μάνατζερ μου και εγώ περιμένω τις προτάσεις για να τις συζητήσουμε. Φυσικά γνωρίζω πως ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα και είμαι ανοιχτός σε κάθε καλή πρόταση για το μέλλον μου», δήλωσε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα gazzetta.gr.

Ο 24χρονος Καταλανός (1,77μ.) μένει ελεύθερος από την Τβέντε, με την οποία φέτος είχε 22 συμμετοχές, 8 γκολ και 7 ασίστ.

Αγωνίζεται κυρίως ως δεξιός εξτρέμ, ενώ μπορεί να προφέρει και στα αριστερά. Στο παρελθόν είχε περάσει από τις δεύτερες ομάδες της Μπαρτσελόνα, της Βιγιαρεάλ και της Σεβίλλης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News