Αϊτόρ: «Αυτός είναι ο λόγος που "άλλαξα"» (vid)

Αϊτόρ: «Αυτός είναι ο λόγος που "άλλαξα"» (vid)

Ο Αϊτόρ ο οποίος πέτυχε το γκολ για τον Παναθηναϊκό χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το διπλό της ομάδας του απέναντι στον Ιωνικό, τονίζοντας πως η βελτίωσή του οφείλεται στην εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς,

Αναλυτικά:

“Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Η αλήθεια είναι ότι ξέραμε ότι θα βρεθούμε σε μία δύσκολη έδρα απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Είναι πολύ σημαντική η νίκη απόψε. Κάναμε όσα μας είπε ο προπονητής μας και βεβαίως κερδίσαμε τους 3 βαθμούς”

Για την εκτός έδρας νίκη: “Αυτό οπωσδήποτε μας δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση και μας δίνει την όρεξη για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους στους επόμενους αγώνες που έρχονται, Ακολουθεί η αναμέτρηση με την Καρδίτσα μετά το 4-0. Ο αντίπαλοι δεν έχει να χάσει τίποτα. Εμείς πάμε για τη νίκη, αυτός είναι ο στόχος μας”.

Για την αλλαγή του στο δεύτερο μισό: “Καταρχήν είναι η εμπιστοσύνη μου δείχνει ο προπονητής, η στήριξη που έχω από την ομάδα και τους συμπαίκτης και πίσω από όλα αυτά είναι η σκληρή δουλεία. Μου αρέσει επίσης το στιλ παιχνιδιού, έχει πίεση, κατοχή, δημιουργία και από εκεί και πέρα όλοι μαζί προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο με πολύ σκληρή δουλειά. Με όλα αυτά πιστεύω θα τα καταφέρουμε”.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News