Αϊντχόφεν - ΠΑΟΚ Live Streaming: Eindhoven - PAOK | Κανάλι

Αϊντχόφεν - ΠΑΟΚ Live Streaming: Eindhoven - PAOK | Κανάλι

Αϊντχόφεν – ΠΑΟΚ Live Streaming: Eindhoven – PAOK | Κανάλι | Δύσκολη αποστολή περιμένει τον ΠΑΟΚ στην Ολλανδία κόντρα στην Αιντχόβεν, η οποία θα ψάξει εκδίκηση για την τεσσάρα στο γήπεδο της Τούμπας.

Αϊντχόφεν – ΠΑΟΚ Live Streaming: Eindhoven – PAOK | Κανάλι

Αϊντχόφεν – ΠΑΟΚ Live Streaming: Eindhoven – PAOK | Κανάλι | Δύσκολη αποστολή περιμένει τον ΠΑΟΚ στην Ολλανδία κόντρα στην Αιντχόβεν, η οποία θα ψάξει εκδίκηση για την τεσσάρα στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε με γκολ στις καθυστερήσεις στο πρωτάθλημα τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Πάμπλο Γκαρσία έδωσε και τρία 24ωρα έχει στρέψει την προσοχή των ποδοσφαιριστών του στην Ευρώπη.

Εκεί περιμένει η Αϊντχόβεν, η οποία θα κοιτάξει πως θα απαντήσει στην ταπεινωτική ήττα που υπέστη στην Ελλάδα πριν από τρεις εβδομάδες.

Μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Αϊντχόφεν, ο Πάμπλο Γκαρσία εξήγησε γιατί ο ΠΑΟΚ… καίγεται για την νίκη,

Παράλληλα, ο Ουρουγουανός τεχνικός των «ασπρόμαυρων» στάθηκε και στην επιστροφή του Ντόουγκλας Αουγκούστο στην αποστολή της ομάδας ενώ δεν λησμόνησε να μιλήσει και για την απώλεια του Ντιέγκο Μαραντόνα…

Αϊντχόφεν – ΠΑΟΚ Live Streaming: Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκαρσία:

Για το αυριανό ματς: «Σίγουρα κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, αλλά εμείς έχουμε κάθε παιχνίδι… τελικό και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα, να βελτιώσουμε το τι μπορούμε να κάνουμε. Ξέρουμε τι ομάδα έχουμε απέναντι μας και ήρθαμε για να παίξουμε μπάλα. Και για εμάς είναι τελικός και γι’ αυτούς. Πρέπει να παίξουμε με ψυχή και καρδιά για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχουν μυστικά πλέον σε τέτοιο επίπεδο. Πλάνο δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο, εμείς πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν ξέρουμε την… βαθμολογία, δεν ξέρουμε τίποτα. Έχουμε δύσκολο αντίπαλο, πρέπει να τα δώσουμε όλα και θέλουμε την νίκη».

Για τα γκολ που έχει δεχθεί η ομάδα του στα τελευταία παιχνίδια: «Αν βάλουμε ένα γκολ παραπάνω από τον αντίπαλο, μια χαρά είμαστε. Βλέπουμε ότι βάζουμε γκολ και κάνουμε ευκαιρίες. Αυτός είναι ο δρόμος, να κάνουμε γκολ και ευκαιρίες, φυσικά όμως πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά. Ξέρουμε ότι όλες οι ομάδες θέλουν να μας κερδίσουν και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Έχουμε δει την Αϊντχόφεν, οι παίκτες ξέρουν πως παίζει ο αντίπαλος. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο, εμείς πρέπει να πατήσουμε καλά από το πρώτο λεπτό και μετά όλα μπορούν να γίνουν».

Για τον Αουγκούστο: «Ο Ντόουγκλας ήταν αρκετό καιρό εκτός με σοβαρό τραυματισμό, μετά επέστρεψε με την Γρανάδα, μετά έπαιξε ξανά, τώρα πάλι είχε ενοχλήσεις. Προσπαθούμε να έχουν όλα τα παιδιά υγεία και όταν είναι 100% έτοιμος να αποφασίσουμε αν θα παίξουν ή όχι».

Για το αν θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να πάρει την πρώτη του νίκη στην Ολλανδία: «Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, πρέπει να παίξουμε όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε την νίκη, αυτό είναι το σίγουρο. Θα παίξουμε για να κερδίσουμε, είμαστε ΠΑΟΚ, είμαστε μια μεγάλη ομάδα και αυτό πρέπει να κάνουμε. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει και δεν με ενδιαφέρουν τα στατιστικά».

Για την απώλεια του Ντιέγκο Μαραντόνα: «Είναι κρίμα, συλλυπητήρια στην οικογένεια του, αυτό λέμε η ζωή είναι πάντα πάνω από όλα. Όλα τα πράγματα δεν πάνε καλά. Σήμερα είμαστε εδώ, αύριο δεν ξέρουμε. Δεν πρέπει να είμαστε τόσο σκληροί και να μην ασχολούμαστε με πράγματα που δεν έχουν τόσο σημασία. Η ζωή είναι πάνω από όλα».

Αϊντχόφεν – ΠΑΟΚ Live Streaming: Links για το παιχνίδι…

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://www.sports-stream.link/ch/ch2.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News