Αιφνιδιάστηκαν όλοι: «Δεν ξέραμε πως θα έρθει με τον Μπισμπίκη η Βανδή»

Βασίλης Μπισμπίκης: Πρώτα... Λεωφόρο και μετά με την Δέσποινα Βανδή στη Ρώμη! (pics)

Το παρασκήνιο της πρώτης επίσημης δημόσιας εμφάνισης της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους αποκάλυψε ο διοργανωτής του συγκεκριμένου event που εμφανίστηκαν, Δημήτρης Λιάρος.

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στα εγκαίνια της δραματικής σχολής του Λάκη Λαζόπουλου με τα φλας των φωτογράφων να παίρνουν φωτιά. (δες εδώ τις φωτογραφίες του TLIFE)

«Βοήθησα στο στήσιμο αυτής της βραδιάς και φυσικά το talk of the town ήταν η εμφάνιση Βανδή – Μπισμπίκη. Αυτό επισκίασε όλα τα υπόλοιπα αλλά ευτυχώς λειτούργησε θετικά για τον σκοπό της εκδήλωσης. Το ξέραμε ότι θα έρθουν.

Το ξέραμε λίγες μέρες πριν όταν είχε ανταποκριθεί θετικά στην πρόκληση. Βεβαίως με τους καλλιτέχνες πάντα κρατάς μια επιφύλαξη γιατί όταν σου λένε ένα «ναι»… Η πρόταση έγινε από όσο ξέρω στη Δέσποινα Βανδή η οποία είχε απαντήσει θετικά.

Δε ξέραμε ότι θα έρθει με τον Μπισμπίκη, το φανταζόμασταν, το ελπίζαμε αλλά δε το ξέραμε. Μας επιβεβαιώθηκε λίγη ώρα πριν έρθει» αποκάλυψε ο Δημήτρης Λιάρος.

tlife.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News