Άγριος καβγάς Νικολογιάννη - Τσορμπατζόγλου: «Ο άνθρωπος είναι ημίτρελος!» (vid)

Άγριος καβγάς Νικολογιάννη - Τσορμπατζόγλου: «Ο άνθρωπος είναι ημίτρελος!» (vid)

Χαμός για τον τελικό, το πέναλτι και τη φωτογραφία που εξαφανίστηκε! Οι δύο δημοσιογράφοι “αρπάχτηκαν” στον αέρα ραδιοφωνικής εκπομπής, με αφορμή τη διαιτησία του Σαββάτου.

Αναλυτικά:

Ο Δημήτρης Τσορμπάτζογλου ξεκίνησε λέγοντας: «Θεωρώ ότι καθόρισε το παιχνίδι με το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής, δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πέναλτι, είκοσι πόντους από το έδαφος σε μία διεκδίκηση της μπάλας. Και θεωρώ ως απόδειξη για αυτά που λέω, ότι και ο ίδιος είχε τύψεις μετά και για 30 λεπτά τα έδινε όλα υπέρ ΠΑΟΚ, 100-0 έπαιζε. Αποκορύφωμα η αποβολή του Ντόουγκλας που δεν την έδωσε. Αποτύχαμε και με τον διαιτητή.

Από εκεί και πέρα, είχαμε έναν Αϊτόρ που κάνει χειρονομία. Δεν δικαιολογείται, ούτε ο κόσμος δικαιολογείται. Αλλά δεν τιμωρήθηκε ο ποδοσφαιριστής που έπιασε τα γεννητικά του όργανα μπροστά στην αντίπαλη κερκίδα. Και ούτε καν προβάλλεται».

Ο Τάσος Νικολογιάννης απάντησε λέγοντας: «Λοιπόν, Δημήτρη διαφωνώ ριζικά με όσα είπες. Το κεφάλι του Γκατσίνοβιτς από ποιον άνοιξε; Από το χόρτο ή τον Βιεϊρίνια; Ποια διεκδίκηση; Τι χαμήλωσε το κεφάλι; Κλώτσησε το κεφάλι του ποδοσφαιριστή, πώς δεν είναι πέναλτι;».




Τσορμπατζόγλου: «Δεν του κλώτσησε το κεφάλι. Το VAR παρεμβαίνει για μεγάλο λάθος του διαιτητή, δεν θεωρώ ότι υπάρχει μεγάλο λάθος. Και αυτό αποδεικνύεται ότι συνομιλούν 4-5 λεπτά στο VAR».

Νικολογιάννης: «Στον πρώτο γύρο έχει γίνει ένα πέναλτι μέσω VAR του Βιγιαφάνιες και είχα βγει και είχα πει ότι πει με VAR δίνεται. Δεν γίνεται τώρα να μου λες δεν υπάρχει πέναλτι. Άνοιξε το κεφάλι του ποδοσφαιριστή».

Τσορμπατζόγλου: «Αυτή είναι η άποψή μου. Δεν έχω δει τέτοια πέναλτι, τόσο χαμηλά στη διεκδίκηση της μπάλας. Και αποδεικνύεται από όσα ακολούθησαν. Από τη συνομιλία στο VAR».

Νικολογιάννης: «Του είπε ότι είναι και το είδε».

Τσορμπατζόγλου: «Αποδεικνύεται από τη συμπεριφορά του διαιτητή μετά, θύμισε τον χειρότερο Έλληνα».

Νικολογιάννης: «Θα μπορούσε να είχε διακόψει το ματς στην κοτρόνα που τρώει ο Αιτόρ»

Τσορμπατζόγλου: «Θα μπορούσε να αποβληθεί ο Αϊτόρ από το VAR για την χειρονομία του»

Νικολογιάννης: «Ποια χειρονομία; Εγώ τα αυτιά του είδα να πιάνει»

Τσορμπατζόγλου: «Αυτό είναι ένα άλλο θέμα, ότι αποκρύπτεται συστηματικά η φωτογραφία από μπροστά τι κάνει ο Αϊτόρ. Είναι ένα άλλο θέμα, δημοσιογραφικό»!

Νικολογιάννης: «Ο Αιτόρ έβαλε τα χέρια μπροστά. Ποια γεννητικά όργανα; Τι λες τώρα! Μπροστά του τα βάζει! Εγώ το αυτί του έχω δει».

Τσορμπατζόγλου: «Η φωτογραφία δεν παρουσιάζεται, όποιος τη βρει, θα κρίνουμε».

Νικολογιάννης: «Έχει χαρίσει κόκκινη στον ΠΑΟΚ, δεν διέκοψε το παιχνίδι και λέτε ότι ευνοήθηκε ο Παναθηναϊκός; Μη τα θέλετε όλα δικά σας»

Τσορμπατζόγλου: «Αν ήταν υπέρ του Παναθηναϊκού, θα μιλούσαμε μόνο για τη διαιτησία. Είμαι απόλυτα βέβαιος».

Νικολογιάννης: «Εγώ στη Λεωφόρο, με τον Βιγιαφάνιες, δεν μίλησα. Στην Τούμπα που δεν δόθηκε πέναλτι στον Αϊτόρ δεν μίλησα. Να μάθε να χάνει ο ΠΑΟΚ, είναι δυνατόν να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία; Με τόσα πέναλτι τη φετινή χρονιά».




Τσορμπατζόγλου: «Φυσικά θα διαμαρτύρεται! Ο άνθρωπος είναι ημίτρελος. Και μετά έκανε ό,τι έκανε… »

Νικολογιάννης: «Έπρεπε να κλείσει τα μάτια δηλαδή;».

Ακούστε από το 1.16.00 και μετά:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News