Άγριο κράξιμο από Γιασικεβίτσιους!

Άγριο κράξιμο από Γιασικεβίτσιους!

Ευθεία επίθεση στη FIBA εξαπέλυσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μιλώντας μάλιστα με τα χειρότερα λόγια για τη νέα διοργάνωση της παγκόσμιας ομοσπονδίας μπάσκετ!

Ο προπονητής της Ζαλγκίρις, η οποία έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο με την Ευρωλίγκα, επιτέθηκε στην παγκόσμια ομοσπονδία, χαρακτηρίζοντας το Champions League του μπάσκετ μία «βλακεία», που θα είναι πολύ χαμηλού επιπέδου.

[ads2]

«Το να παίζεις σε τουρνουά της FIBA είναι σαν να πηγαίνεις 20 χρόνια πίσω. Θα ήθελα να ακούσω πιο επιθετικές απόψεις από τους Σαμπόνις, Κιριλένκο και Μποντιρόγκα για τις κινήσεις της FIBA», δήλωσε αρχικά ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει τη διοργάνωση που δημιούργησε η παγκόσμια ομοσπονδία μπάσκετ:

«Αυτό είναι μία βλακεία! Η FIBA έχει πολλά χρόνια να διοργανώσει τουρνουά σε τοπ επίπεδο στην Ευρώπη και μάλιστα το επίπεδο τότε ήταν πολύ κακό. Πως η FIBA μπορεί να μιλήσει για αθλητικές αρχές από τη στιγμή που πουλάει wild cards με χαζούς τρόπους».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News