Άγρια επίθεση σε Μπεργκ, λόγω της ευκαιρίας - Παρέμβαση αστυνομίας!

Άγρια επίθεση σε Μπεργκ, λόγω της ευκαιρίας - Παρέμβαση αστυνομίας!

Εξαγριωμένοι Σουηδοί οπαδοί εξαπέλυσαν ύβρεις κατά του Μάρκους Μπεργκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προφανώς, για την κλασσική ευκαιρία που σπατάλησε στο παιχνίδι με την Ισπανία.

Κάποιοι… ανεγκέφαλοι έστειλαν προσβλητικά μηνύματα στον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού για τη χαμένη ευκαιρία του 60ού λεπτού στο ματς της Σουηδίας απέναντι στην Ισπανία.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σουηδίας δεν έμεινε άπραγη και έκανε σχετική αναφορά στην αστυνομία για να είναι ενήμερη και να λάβει δράση.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της σουηδικής ομάδας, Μάρτιν Φρέντμαν χαρακτηριστικά ανέφερε: “Μόλις μίλησα με τον Μάρκους, καθίσαμε κάτω και συγκεντρώσαμε ό,τι υπήρχε στο ίντερνετ. Είναι παραπάνω από αρκετό για να αισθανθούμε ότι ξεπερνά τα ανεκτά όρια. Οπότε, το επόμενο βήμα είναι να προχωρήσουμε σε αναφορά στην αστυνομία, που είναι έτοιμη να μας ακούσει”.

Πάντως, οι συμπαίκτες του Μπεργκ έσπευσαν να ενθαρρύνουν τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να ξεχάσει την ευκαιρία, που πιθανώς στοίχισε τη νίκη στη Σουήδια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News