Αγραπιδάκης: «Στο ΟΑΚΑ για τις στιγμές που χάσαμε, καθώς πήραμε το πρωτάθλημα στο Ρέντη»

Συγκινεί ο Ρούλης Αγραπιδάκης: «Θα ήθελα εδώ τους γονείς μου - Θα ήταν περήφανοι»

Ο Ρούλης Αγραπιδάκης έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο, τον οποίο κάλεσε να βρεθεί στο ΟΑΚΑ και να γιορτάσει με την ομάδα το πρωτάθλημα που κατακτήθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανεβαίνει κατακόρυφα η ζήτηση των εισιτηρίων για το ματς με τον Φοίνικα και μαζί με τα διαρκείας αγγίζει περίπου τα 5.000.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Να ευχηθούμε σε όλον τον κόσμο να είναι καλά και να έχει υγεία. Για το πρωτάθλημα θέλω να καλέσω όλους τους φιλάθλους να συμπαρασταθούν στο τμήμα.

Τους καλώ, λοιπόν, την Πέμπτη 28 Απρίλη, στο κλειστό του ΟΑΚΑ για τη φιέστα. Να γιορτάσουμε τη μεγάλη επιτυχία, που είχαμε σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Να ζήσουμε τις στιγμές που χάσαμε από το γήπεδό μας, καθώς πήραμε το πρωτάθλημα στο Ρέντη. Σας ευχαριστώ και αφιερώνω το πρωτάθλημα στον κόσμο του Παναθηναϊκού».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News