Αγωνία για Κουρμπέλη, επιστρέφουν δύο ενόψει Τούμπας

κουρμπελης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει να μάθει αν θα έχει στην διάθεσή του τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ώστε να καταστρώσει τα πλάνα του για το παιχνίδι της Τούμπας. Επιστρέφουν δύο, ενώ ένας τέθηκε νοκ άουτ για το κρίσιμο ματς.

Στο ντέρμπι απέναντι στον «δικέφαλο» δεν θα αγωνιστεί ο Σιλά και ο Εβρίτης τεχνικός βασίζεται πλέον σε μια θετική εξέλιξη για τον Έλληνα χαφ. Διαφορετικά ο Παναθηναϊκός θα παίξει χωρίς τα δύο βασικά του εργαλεία στον χώρο του κέντρου.

Ακόμη, οι Ροντρίγκο Μολέντο και Λούκας Βιγιαφάνες αναμένεται να επιστρέψουν στην ενδεκάδα των πρασίνων, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Έτσι, θεωρείται πιθανό να αγωνιστεί ο Δημήτρης Κουρμπέλης στο δεξί άκρο της άμυνας, αφού ο Ματίας Γιόχανσον προβληματίζει στα τελευταία παιχνίδια που του έχουν δοθεί ευκαιρίες.

Όπως είναι ήδη γνωστό, την Κυριακή δεν θα δώσουν το παρόν και οι Τσάβες – Λουτσιάνο.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News