Αγώνας.... ανασυγκρότησης - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Βαθμολογία Euroleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τη Μπασκόνια

Να βρει ξανά τον καλό του εαυτό που άφησε πίσω στην Αθήνα στη διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκα, θέλει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αγωνίζεται στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου (ΕΡΤ 3, Newspao.gr, 19:30).

Να βρει ξανά τον καλό του εαυτό που άφησε πίσω στην Αθήνα στη διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκα, θέλει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αγωνίζεται στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου (ΕΡΤ 3, Newspao.gr, 19:30).

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με… άδεια χέρια και δύο βαριές ήττες από την Ισπανία κόντρα σε Βαλένθια και Μπασκόνια, με αποτέλεσμα να βρεθεί στη μη βολική θέση του «2-6» στην Ευρώπη.

Οι πράσινοι δεν είχαν τη σωστή νοοτροπία, που είχαμε συνηθίσει στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς της σεζόν και απογοήτευσαν τον κόσμο με τις δύο εμφανίσεις τους απέναντι στις «νυχτερίδες» και τους Βάσκους.

Το πρωτάθλημα είναι ο νο1 στόχος για το Τριφύλλι, που μετράει το απόλυτο στην έδρα του (2/2) και θέλει να επεκτείνει κι άλλο, το νικηφόρο του σερί και ασφαλώς να παραμείνει στην κορυφή της Basketleague.

Αριθμοί: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Κολοσσός H Hotels

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΠΑΠ

*Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος ετοιμάζεται για την 50ή εμφάνιση του στη Stoiximan Basket League. Ακόμη ο Κουβανός απέχει έξι πόντους από τους 400 και τέσσερα αμυντικά ριμπάουντ από τα 200.

*Τα 600 αμυντικά ριμπάουντ καριέρας στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα ετοιμάζεται να φτάσει ο Λεωνίδας Κασελάκης, αφού χρειάζεται τέσσερα.

*Ο Γιώργος Παπαγιάννης είχε διψήφιο αριθμό ranking στα δύο πρώτα παιχνίδια των «πράσινων» στο Πρωτάθλημα και με αυτά έφτασε σε τέτοια επίδοση, στα 10 από τα τελευταία 11 στα οποία αγωνίστηκε.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS

*Ο Βασίλης Ξανθόπουλος μπορεί να γίνει ο 2ος «κλέφτης» στην ιστορία της Stoiximan Basket League σε ένα γήπεδο όπου πέρασε αρκετά χρόνια της καριέρας του παίζοντας για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και την ΑΕΚ. Κάνοντας ένα ακόμη κλέψιμο, θα φτάσει τα 521 και θα προσπεράσει τον Μανώλη Παπαμακάριο. Η κορυφή της λίστας όμως είναι πολύ μακριά αφού εκεί βρίσκεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης με 784 κλεψίματα.

*Ο Θόδωρος Ζάρας απέχει πέντε εύστοχα τρίποντα από τα 300 στη Stoiximan Basket League.

*Ο Κερέμ Καντέρ και ο Ντομινίκ Άρτις είναι αυτοί που φορτώνουν τους αντιπάλους του Κολοσσού H Hotels με τα περισσότερα φάουλ. Έχουν από 18 κερδισμένα ενώ οι υπόλοιποι παίκτες του Κολοσσού H Hotels μετρούν συνολικά 43.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News