Αγιούμπ: «Στην Ελλάδα το διασκεδάζω, έχουμε πολύ ωραία ομάδα»

Αγιούμπ: «Στην Ελλάδα το διασκεδάζω, έχουμε πολύ ωραία ομάδα»

Ο Γιασίν Αγιούμπ μίλησε σε μέσο της Ολλανδία και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις συνθήκες του ελληνικού ποδοσφαίρο. Ποιοι οι στόχοι του Παναθηναϊκού.

Για τον Παναθηναϊκό:

«Στην Ελλάδα το διασκεδάζω. Έχουμε μια πολύ ωραία ομάδα, με νέο προπονητή και τεχνικό σταφ. Οι άνθρωποι εδώ έχουν πλάνο για να επιστρέψουμε στην Ευρώπη. Μου θυμίζουν λίγο τον Έρικ Τεν Χαγκ (σ.σ. τον είχε προπονητή στην Ουτρέχτη), οι προπονητές εδώ είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί. Κι αυτός απαιτούσε πολλά από τους ποδοσφαιριστές, αλλά δεν ξεχνώ και τη διασκέδαση».

Για τη Φέγενορντ:

«Ήταν διδακτικές οι στιγμές. Στη ζωή καμιά φορά κάνεις επιλογές που δεν πετυχαίνουν, ενώ άλλες είναι λιγότερο επιτυχημένες. Αν αρχίσεις να βλέπεις κάτι και να μετανιώνεις, τότε νομίζω έχεις κάνει λάθη στη ζωή σου. Στη Φέγενορντ δεν είχα πλέον την ευχαρίστηση του να παίζω ποδόσφαιρο. Θέλεις να δείξεις τον εαυτό σου στους αγώνες. Αν αυτό στο πάρουν από σένα, πονάει».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News