Αγιούμπ: «Χρειαζόμαστε χρόνο»

Αγιούμπ: «Χρειαζόμαστε χρόνο»

Ο Γιασίν Αγιούμπ δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται χρόνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιασίν Αγιούμπ:

«Το πρόβλημα είναι πως δεν ήμασταν σταθεροί. Καις το δεύτερο μέρος είχαμε την μπάλα, έδειχναν κουρασμένοι, δε φαινόταν πως θα απειλήσουν. Βρήκαν ευκαιρία από δικό μας λάθος και πήραν αυτοπεποίθηση. Αν διαρκώς αμύνεσαι, πάντα θα δεχτείς μια ευκαιρία και αυτό συνέβη».

Για το τι έφταιξε: «Δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Είμαστε νέα ομάδα, χρειαζόμαστε χρόνο. Αν 1-2 γκολ έρθουν και πάρουμε αυτοπεποίθηση θα αλλάξουν πολλά. Πρέπει να δείχνουμε στα ματς τι κάνουμε στην προπόνηση. Δεν είναι δικαιολογία, χρειαζόμαστε χρόνο».

Για το αν πρέπει να αφυπνιστούν: «Το καταλαβαίνω αυτό που είπε ο προπονητής μας, είναι ποδόσφαιρο δεν έχεις χρόνο. Πρέπει να είσαι έτοιμος να νικάς, αυτό μετράει. Δεν έχει σημασία ένα κακό ματς μια κακή στιγμή. Πρέπει να είσαι διαρκώς σταθερός, να αμύνεσαι να μη δέχεσαι γκολ. Πρέπει να αναλύσουμε τι έγινε και να μάθουμε απ’ τα λάθη μας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News