Άγιαξ - Παναθηναϊκός Live Streaming

Άγιαξ - Παναθηναϊκός Live Streaming

Άγιαξ – Παναθηναϊκός Live Streaming

  • 22/7/2019 – 20:00
  • Johan Cruyff Arena
  • Novasports 1

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ, στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας. Σε ζωντανή μετάδοση από το Newspao.gr

Τo “τριφύλλι” θα αντιμετωπίσει τον ημιφιναλίστ του περσινού Champions League στο Ολυμπιακό στάδιο του Άμστερνταμ στο πιο δυνατό τεστ της προετοιμασίας του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι άνθρωποι του “Αίαντα” έχουν χαρακτηρίσει το παιχνίδι ιστορικό λόγω της ευρωπαϊκής ιστορίας των αναμετρήσεων των δύο συλλόγων (τελικός Γουέμπλεϊ 1971 και ημιτελικά Champions League 1996) με αποτέλεσμα να γίνει sold out στα εισιτήρια του αγώνα!

Αυτός θα είναι ο τρίτος φιλικός αγώνας για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, μετά την εντυπωσιακή παρουσία εναντίον της Φέγενορντ και το παιχνίδι με την Μπέρσοτ.

[the_ad id=”309153″]

Άγιαξ – Παναθηναϊκός Live Streaming

Μία από τις κορυφαίες ομάδες της ευρωπαϊκής ηπείρου τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, μία σταθερή υπερδύναμη του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ένας σύλλογος πρότυπο λειτουργίας, ο Άγιαξ, θα είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού σε φιλικό που θα γίνει στις 22 Ιουλίου και ώρα 7μ.μ. (τοπική) στο Ολυμπιακό στάδιο του Άμστερνταμ.

O 34 φορές πρωταθλητής Ολλανδίας, κάτοχος 4 τροπαίων Champions League/ Πρωταθλητριών, 2 Ευρωπαϊκών Σούπερ Καπ, 1 Κυπέλλου Κυπελλούχων και 1 Κυπέλλου UEFA θα φιλοξενήσει το Τριφύλλι σε ένα σπουδαίο φιλικό..

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Άγιαξ εντυπωσίασε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους με την εικόνα του στους αγώνες του Champions League, όπου βρέθηκε κυριολεκτικά μερικά δευτερόλεπτα από τη συμμετοχή στον τελικό της διοργάνωσης (αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την Τότεναμ με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων). Παράλληλα η ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ κατέκτησε το νταμπλ στην Ολλανδία.

[the_ad id=”309112″]

Άγιαξ – Παναθηναϊκός Live Streaming

Η αποστολή: Οι ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν για την Ολλανδία είναι οι: Διούδης, Κότσαρης, Χριστογεώργος, Μπότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Δώνης, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Εμμανουηλίδης, Μπουζούκης, Βέργος, Κουρμπέλης, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Καμπετσής, Κόναν, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Βαγιαννίδης, Σερπέζης, Ζαγαρίτης.

Συνοπτικά το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού στη διάρκεια της προετοιμασίας στην Ολλανδία:

Ημερομηνία      Ώρα       Αντίπαλος       Γήπεδο

22 Ιουλίου          19:00     Άγιαξ               Olympisch Stadion, Amsterdam

27 Ιουλίου          15:00     Φένλο               De Koel, Venlo

29 Ιουλίου          20:00     Μπρέντα           Rat Verlegh, Breda

  • Όλες οι ώρες είναι τοπικές.

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 20.00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1

Άγιαξ – Παναθηναϊκός Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το ajax panathinaikos live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News