Άγιαξ - ΑΠΟΕΛ Live Streaming

Άγιαξ - ΑΠΟΕΛ Live Streaming

Άγιαξ – ΑΠΟΕΛ Live Streaming: Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει απόψε στο Άμστερνταμ τον Άγιαξ και θέλει να φτάσει στην υπέρβαση και στους ομίλους του Champions League.

Το Τσάμπιονς Λιγκ, όπως θα ήθελες να είναι, με σούπερ προσφορά*!

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν από το πρώτο τους παιχνίδι στη Λευκωσία, ΑΠΟΕΛ και Άγιαξ για τα πλέι οφ του Champions League.

Το 0-0 του πρώτου αγώνα, αλλά κυρίως η εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε η κυπριακή ομάδα, της δίνει το δικαίωμα της ελπίδας στην πρόκριση απέναντι στους πρωταθλητές Ολλανδίας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, Κλαμπ Μπριζ και Σλάβια Πράγας θέλουν να διατηρήσουν το προβάδισμα που πήραν στα πρώτα παιχνίδια απέναντι σε Λίντσερ και Κλουζ αντίστοιχα (1-0 και τα δυο παιχνίδια)

[the_ad id=”309153″]

Άγιαξ – ΑΠΟΕΛ Live Streaming

Αυτή και αν είναι μια δύσκολη ποδοσφαιρική βραδιά. Δεν συγκρίνεται με τις άλλες που προηγήθηκαν. Παρόλα αυτά, οι πρωταθλητές Κύπρου, δείχνουν και είναι αποφασισμένοι να δώσουν τη μεγάλη μάχη και να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες τους δίνει το 0-0 στο ΓΣΠ.

Όσο και αν προβλέπεται διαφορετικό το σημερινό ματς, σε σχέση με εκείνο στο ΓΣΠ κάτι που σημαίνει ότι ο Άγιαξ θα μεταμορφωθεί σε καλύτερη ομάδα στο γήπεδό του, οι ποδοσφαιριστές του Τόμας Ντολ, με όπλο την άνεση που τους δίνει η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ αλλά και την καλή τους φόρμα, θα δουν στα μάτια τους Ολλανδούς.

Στη «φλεγόμενη» Αρένα των Ολλανδών που θα είναι κατάμεστη, πρέπει να βρεθεί αντίδοτο, κάτι για το οποίο έχει δουλέψει ο Γερμανός προπονητής, από την επόμενη μέρα του αγώνα στο ΓΣΠ.

[the_ad id=”309113″]

Άγιαξ – ΑΠΟΕΛ Live Streaming

Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν δούμε περισσότερες από μια-δυο αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα στο ΓΣΠ.

Θεωρείται όμως δύσκολο να αλλάξει η 4άδα στην άμυνα με τους Μερκή-Ιωάννου σαν στόπερ και τους Μιχαΐλοβιτς – Ζοαοζίνιο στα δύο άκρα.

Στα δοκάρια θα είναι ο φορμαρισμένος Μπέλετς, η απόδοση του οποίου είναι σημαντική για να έχει πιθανότητες η ομάδα να πάρει το «χρυσό» εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στη μεσαία γραμμή, το πιθανότερο και πιο λογικό σενάριο, είναι ο Άλεφ να καλύψει τον Γκέντσογλου με το Λούκας Σόουζα και τον Ούρο Μάτιτς να συμπληρώνουν αυτό τον νευραλγικό τομέα.

Ο Τάμαρι θα είναι στο ένα επιθετικό άκρο και στο άλλο ο Μπέζιακ θεωρείται σαν ο επικρατέστερος, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί η επιλογή Γιάκολις που μπορεί να κάνει και αμυντική τακτική.

Στην κορυφή της επίθεσης, ο Πάβλοβιτς, έχει και πάλι το προβάδισμα, έναντι του Χαλένιους.

[the_ad id=”309115″]

Άγιαξ – ΑΠΟΕΛ Live Streaming

Σε συμφωνία ήρθαν Ολυμπιακός και Πανιώνιος για τον Γιάννη Μασούρα, με τον 23χρονο δεξιό μπακ να επιστρέφει ως δανεικός στους Νεοσμυρνιώτες.

Ο Μασούρας θα ενσωματωθεί άμεσα στους «κυανέρυθρους», για τους οποίους αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, μετρώντας επτά συμμετοχές και ένα γκολ.

Ο Έλληνας άσος προορίζεται για αντικαταστάτης του Αμίρ Κούρντι.

[the_ad id=”309113″]

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 22.00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote TV2

Άγιαξ – ΑΠΟΕΛ Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Live Streaming* στις μεγαλύτερες διοργανώσεις!

http://www.sports-stream.net/ch/ch3.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://wiz1.net/channel30

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News