Αγγαρεία ο Παναθηναϊκός - «Θυσίασε» το ματς με τον Φοίνικα λόγω Ευρώπης!

Μια ανάσα από τον τελικό ο Παναθηναϊκός!

Ο Φοίνικας καιγόταν, ο Παναθηναϊκός έπαιξε το ματς χωρίς Κόβαρ-Ερνάντεζ και το 3-0 για τους Συριανούς ήταν μια τυπική διαδικασία καθώς οι πράσινοι έχουν σώμα και μυαλό στραμμένα στον ευρωπαϊκό ημιτελικό της Τρίτης με τον Ολυμπιακό.

Ο Φοίνικας καιγόταν για τη νίκη και αυτό βγήκε στο γήπεδο. Η ομάδα του Αλεξάνταρ Σένισιτς «καθάρισε» την τυπική διαδικασία με 3-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 13η αγωνιστική της Volley League που του έλειπαν Κόβαρ – Ερνάντεζ και είχε το μυαλό του ξεκάθαρα στο Ρέντη και τον ευρωπαϊκό ημιτελικό.

Ο Φοίνικας βρέθηκε σε αρκετά δύσκολη θέση στο πρώτο σετ, με τον Παναθηναϊκό σε δύο περιπτώσεις (14-18) και (17-21) να έχει βρεθεί στο +4, όμως ο Ιερεθουέλο πήρε από το… χέρι τους γηπεδούχους και ανέτρεψε το σκηνικό για το 26-24 και το 1-0.

Το 2ο σετ ήταν ακριβώς το αντίθετο από το πρώτο με τον Φοίνικα να μη χάνει ποτέ το προβάδισμα έφτασε τη διαφορά στο +9 (19-10), εν τέλει επικράτησε με άνεση για το 25-13 για το 2-0.

Στο τρίτο σετ ο Παναθηναϊκός πάλεψε κατάφερε να μη χάσει το προβάδισμα που είχε από την αρχή του σετ, σε ένα ντέρμπι, όμως στο 24-24 η Σύρος ήταν πιο ψύχραιμη και με το 27-25 πήρε τη νίκη με 3-0 και το τρίποντο που την… έκαιγε.

Τα σετ 3-0: 26-24, 25-13, 27-25

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News