«Αγαπημένοι μου παίκτες Διαμαντίδης και Μποντιρόγκα»

«Αγαπημένοι μου παίκτες Διαμαντίδης και Μποντιρόγκα»

Ο Βασίλιε Μίσιτς Μίλησε ενόψει του Final 4 και στο ερώτημα για τους αγαπημένους του παίκτες στην ιστορία της Ευρωλίγκα επέλεξε δύο παίκτες που άφησαν το στίγμα τους στον Παναθηναϊκό.

«Οι αγαπημένοι μου παίκτες όλων των εποχών στην Ευρωλίγκα ήταν ο Μποντιρόγκα και ο Διαμαντίδης. Μπορώ να πω και ο Λούκα Ντόντσιτς.

Ο αγαπημένος μου αριθμός είναι το 13 λόγω του Γιασικεβίτσιους και του Διαμαντίδη, αλλά όταν πήγα στην Τόφας το είχαν δώσει σε άλλον.

Το δεύτερο καλύτερό μου νούμερο ήταν το 9, οπότε προσθέτοντάς τα πήρα το 22», τόνισε ο Σέρβος γκαρντ της Εφές, που την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 του Βελιγραδίου.

Παράλληλα επέλεξε ως δυσκολότερο αμυντικό που έχει αντιμετωπίσει τον Άλφα Ντιαλό της Μονακό, που είχε παίξει πέρσι στο Λαύριο και μετά είχε υπογράψει στον Παναθηναϊκό προτού αποδεσμευτεί.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News