Οι "αγαπημένες" λέξεις του Αλαφούζου στο παρελθόν! Τότε για το... καλό του τριφυλλιού, σήμερα όμως;

Οι "αγαπημένες" λέξεις του Αλαφούζου στο παρελθόν! Τότε για το... καλό του τριφυλλιού, σήμερα όμως;

Ο Γιάννης Αλαφούζος, μέσω twitter, πήρε θέση για γεγονότα του ελληνικού ποδοσφαίρου, χρησιμοποιώντας λέξεις, οι οποίες είναι… αγαπημένες του και που στο παρελθόν έχει χρησιμοποιήσει για το… καλό του Παναθηναϊκού!

Αρχικά, υπενθυμίζουμε πως ο Mr ΣΚΑΪ έγραψε στο twitter τη φράση “Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις”, με αφορμή το αντικείμενο που πέτυχε τον Γκαρθία στην Τούμπα και όσα είχε κάνει ο Ίβιτς με το κουτάκι μπύρας στη Λεωφόρο.

Οι οπαδοί του τριφυλλιού δε… μάσησαν και του έδωσαν να καταλάβει πως τα “παιχνίδια”, επικοινωνιακά και μη, έχουν τελειώσει!

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού έχει χρησιμοποιήσει αυτή την έκφραση ή ανάλογη αυτής στο παρελθόν!

Στις 31/12/2015 σε ανακοίνωσή της η “πράσινη” ΠΑΕ, μετά την απόρριψη της έφεσης για όσα έγιναν στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, το οποίο δεν είχε ξεκινήσει, ανέφερε στο τέλος: “Όλοι να θυμούνται ότι μετά την ύβριν, έρχεται η Νέμεσις”.

Στις 20/5/2017, ο Γιάννης Αλαφούζος σχολίασε μέσω twitter τις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης και την τιμωρία του Μάρκους Μπεργκ, τότε, γράφοντας: “Η αδικία έχει ξεπεράσει όρια αντοχής. Η κυβέρνηση και η αθλητική δικαιοσύνη υποκρίνονται επιδοτώντας την διαφθορά. Μόνος δρόμος η υπέρβαση και η νέμεσις”.

Τότε βέβαια… ίσως ήταν για το “καλό” του Παναθηναϊκού, σήμερα, όμως, για δικά του πολιτικά και επιχειρηματικά παιχνίδια!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News