Αυξάνεται το πρόστιμο στον Τσάβες

Το "τρικ" για Τσάβες και την οφειλή σε Μπόκα

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός όρισε ως χρονικό ορίζοντα την τελευταία ημέρα του Νοέμβρη, ώστε ο Αντρές Τσάβες να έχει γυρίσει πίσω στην Ελλάδα. Ο Αργεντινός στράικερ δεν πρόκειται να φανεί συνεπής στον κανονισμό που έθεσε η πράσινη ΠΑΕ, με αποτέλεσμα να έρχονται τα… χειρότερα για τον παίχτη.

Όπως έχετε ενημερωθεί από το newspao.gr, το πρόστιμο του «Κομαντάντε» θα μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και όσο ο παίχτης δεν θα φωνάζει παρόν στο Κορωπί.

Πληροφορίες από την Αργεντινή κάνουν λόγο για παραμονή του Τσάβες στην γενέτειρά του μέχρι και αργά το απόγευμα της Τετάρτης.

Αυτό σημαίνει δύο πράγματα. Ότι το πρόστιμο θα αυξηθεί αλλά και ότι συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από ποτέ να ενεργοποιηθεί η επιλογή διακοπής του συμβολαίου του παίχτη.

Ο Τσάβες δεν θα προλάβει να περάσει από νέες ιατρικές εξετάσεις και θα λείψει και από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανιώνιο. Στο πίσω μέρος του μυαλού του Μαρίνου Ουζουνίδη υπήρχε αυτό το ενδεχόμενο και – ίσως – για αυτόν τον λόγο δεν χρησιμοποίησε ούτε λεπτό τον Μολίνς στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Παναχαϊκή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News