Αυτούς θέλετε να διώξετε από τον Παναθηναϊκό! (poll)

«Τρίβει» τα μάτια του με Μολίνς ο Ουζουνίδης Παναθηναϊκός νέα ειδήσεις

Τις προηγούμενες μέρες το newspao.gr πραγματοποίησε μία μεγάλη ψηφοφορία, όπου ζήτησε από τους αναγνώστες του να διαλέξουν ποιες από τις φετινές μεταγραφές θα θέλανε να δουν και του χρόνου στον Παναθηναϊκό και ποιες να αποχωρήσουν.

Όπως και επίσης, ποιοι από τους δανεικούς που επιστρέφουν το καλοκαίρι θα θέλατε να παραμείνουν στο “τριφύλλι” και ποιοι να φύγουν.

Περίπου 1000 άτομα έλαβαν μέρος στην μεγάλη ψηφοφορία και τα αποτελέσματα ήταν ως εξής:

Νίκλας Χουλτ και Δημήτρης Κουρμπέλης πήραν το μεγαλύτερο “ψήφο εμπιστοσύνης” με 99%, ενώ από κοντά βρέθηκαν και οι Πολ Εμποκού, Βίκτωρ Κλωναρίδης και Ουσμάν Κουλιμπαλί με 97%. Επιπλέον, διαλέξατε να μείνει…οριακά (55%) ο Νούνο Ρέις.

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, το 83% των ερωτηθέντων απάντησαν να αποχωρήσει ο Λαουτάρο Ρινάλντι και το 52% να φύγει ο Γκιγιέρμο Μολίνς.

Τέλος, για τους δανεικούς, το 52% προτιμάει να αποχωρήσει ο Μ. Γουακάσο, το 82% να αποχωρήσει ο Ατζαγκούν και το 64% να αποχωρήσει ο Νίκος Γιαννακόπουλος.

Να μείνουν ψηφίσατε οι Χρήστος Δώνης (63%) και Κωνσταντίνος Κότσαρης (73%).

Επιλογή με ρίσκο από τον μαγικό κόσμο του NBA σε απόδοση 4,00!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News