Αυτούς διώχνει για αρχή ο Ζιλμπέρτο

Αυτούς διώχνει για αρχή ο Ζιλμπέρτο

Αποδεσμεύσεις Εσιέν, Σάντσεθ, Βέμερ: Τρεις περιπτώσεις με διαφορετικό βαθμό «δυσκολίας».

Πρώτη και κύρια αυτή του Εσιέν, ο οποίος έχει εκφράσει δυσαρέσκεια απ’ τον σταθερό παραγκωνισμό του, μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

[ads2]

Σ’ όλο αυτό βεβαίως έχει παίξει το… ρόλο του κι ο μάνατζερ του Γκανέζου, Φαμπιέν Πιβετό, που πιέζει τον Εσιέν να τηρήσει σκληρή στάση και να φτάσει ακόμη και στην προσφυγή, εάν δεν πάρει απ’ τους «πράσινους» ως αποζημίωση όλο τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του! Η διαπραγμάτευση λοιπόν με τον 33χρονο θα είναι σκληρή κι επ’ αυτού ο Ζιλμπέρτο σκοπεύει να κάνει λίαν συντόμως μια πρώτη κουβέντα μαζί του, για να φτάσουν σ’ ένα όσο το δυνατόν πιο «βελούδινο» διαζύγιο.

Αντίστοιχη κουβέντα θα γίνει και με τον Σάντσεθ, ο οποίος στην παρούσα φάση δείχνει λίγο πιο… συγκαταβατικός, υπό την άποψη ότι κι ο ίδιος -απ’ τη στιγμή που δεν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα και είναι σταθερά εκτός πλάνων- θέλει να αποχωρήσει για να γυρίσει στην Ισπανία (έχει βρει ήδη ομάδα στην Primera Division). Για τον δε Βέμερ τα δεδομένα δείχνουν πλέον λίγο καλύτερα, σε σχέση με το αρχικό δίμηνο της «απομόνωσής» του, όπου ο Γερμανός ήταν αποφασισμένος να κρατήσει πολύ σκληρή στάση. Αλλά σίγουρα η διαπραγμάτευση μαζί του θα έχει… ζόρια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News