Αυτός θα γίνει άλλος… Παναθηναϊκός!

Αυτός θα γίνει άλλος… Παναθηναϊκός!

Προτού μου πείτε ε… και τι έγινε έπαιζε με τον Αρκαδικό αντίπαλο, θα σας αναφέρω αμέσως ότι ακόμα και σε τέτοιου είδους παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός δυσκολευόταν αρκετά και λόγω της εμπειρίας του κατάφερνε να κερδίσει.

Το θέμα όμως δεν είναι το τελικό αποτέλεσμα. Λίγο με απασχολεί αν είναι +21 ή αν ήταν +5. Το θέμα είναι ότι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έχει πλέον την άνεση να αλλάζει τα γκαρντ του σαν τα… πουκάμισα! Ε ναι αυτό είναι αλήθεια! Οι 2+1 μεταγραφές βοηθούν στο ανακάτεμα της τράπουλας.

[ads2]

Αναφέρομαι στον Μαρκίζ Χέινς, στον Ελιοτ Γουίλιαμς και στον Λευτέρη Μποχωρίδη. Πραγματικά πόσο χαρούμενοι μπορούν να αισθάνονται οι Καλάθης-Φελντέιν που παίρνουν πολλές ανάσες;

Πάμε στο προκείμενο. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς όπως και στον ματς με τον Απόλλωνα, έτσι και κόντρα στον Αρκαδικό, χρησιμοποίησε πολλές φορές κοντό σχήμα (είχε την περίσσεια δυνατότητα) ώστε να δει έναν Παναθηναϊκό να πιέζει περισσότερο, να ανεβάζει ρυθμό και να δημιουργεί. Ο Μαρκίζ Χέινς έδειξε ότι μπαίνει για τα καλά στη νοοτροπία της ομάδας και έχει βοηθήσει αρκετά τον Καλάθη.

Ο Ελιοτ Γουίλιαμς μου άρεσε πολύ στο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα. Ο Αμερικανός γκαρντ/σμολ φόργουορντ μπήκε με διάθεση να προσφέρει στην άμυνα, πίεσε, έκλεψε μπάλες, δημιουργούσε και για τον εαυτό, έδωσε μερικές λύσεις στο ένας εναντίον ενός (έλειπε αρκετά στον Παναθηναϊκό αυτό το κομμάτι) ενώ όσο περνούσε η ώρα είχε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Φυσικά στα επόμενα παιχνίδια θα είναι και καλύτερος, βάσει του μηνύματος που έστειλε στην παρθενική του εμφάνιση.

Συν τοις άλλοις υπάρχουν και τα γρήγορα πόδια και η φρεσκάδα του Λευτέρη Μποχωρίδη που δείχνει σε κάθε παιχνίδι να έχει περισσότερα πατήματα. Αναμφίβολα αυτή η τριάδα προσφέρει ευχάριστο πονοκέφαλο στον Σάσα Τζόρτζεβιτς και μαζί με τους Καλάθη-Φελντέιν-Διαμαντίδη και τον «ανεβασμένο» Γιάνκοβιτς, μπορούν να προσφέρουν εμπνεύσεις και θέαμα σε έναν Παναθηναϊκό που είχε ανάγκη να ανεβάσει στροφές στην επίθεση του.

Φυσικά θα περιμένουμε και τα επόμενα παιχνίδια. Κόντρα σε ΠΑΟΚ και σε Φενέρ θα δούμε περισσότερα καθώς είναι δύο ομάδες, μεγαλύτερης δυναμικότητας. Πάντως τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά. Ιδωμεν…

sportit.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News