Αυτός είναι ο Τζάστιν Χάμιλτον που θέλει ο Παναθηναϊκός, αν φύγει ο Σίνγκλετον! (vids)

Αυτός είναι ο Τζάστιν Χάμιλτον που θέλει ο Παναθηναϊκός, αν φύγει ο Σίνγκλετον! (vids)

Το Newspao.gr σας ενημέρωσε έγκαιρα για τη νέα τροπή που πήρε η υπόθεση Σίγκλετον και τη… βόμβα Χάμιλτον, με τον Παναθηναϊκό να θέλει να εκμεταλλευτεί τον κοινό ατζέντη των δύο παικτών.

Οι «πράσινοι» θα πουν το “οκ” στον Σίνγκλεντον μόνο αν ο ατζέντης τους να κάνει αυτή την τράμπα και στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του Χάμιλτον.

Ποιος είναι ο Τζάστιν Χάμιλτον:

Ο Χάμιλτον είναι 27 ετών έχει ύψος 2,13.

Το 2012, ο Χάμιλτον επελέγη από τη θέση 45 του draft από τους Philadelphia 76ers. Tο ίδιο καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο με την Τσιμπόνα. Επέστρεψε και πάλι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και το NBA, έχοντας κάποια 10ήμερα συμβόλαια.

Το 2015 έγινε ανταλλαγή με τους « New Orleans Pelicans», αλλά δεν έκανε πολλά πράγματα, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Ευρώπη. Με τη φανέλα της Βαλένθια, τη σεζόν 2015-16, οι μετοχές του εκτοξέυτηκαν, καθώς συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας στο ισπανικό Πρωτάθλημα και στο Eurocup. Με τη Βαλένθια είχε 14 πόντους και 5,5 ριμπάουντ μέσο όρο!

Στη συνέχεια επέστρεψε στο NBA,στους Brooklyn Nets, με τους οποίους έκανε την πιο γεμάτη του χρονιά στο NBA! Είχε 64 εμφανίσεις με 7 πόντους και 5 ριμπαόυντ μέσο όρο.

Κορυφώνεται η δράση στο Europa League! Πάμε στοίχημα προγνωστικά

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News