Tα έργα της Λεωφόρου! (pics & vids)

ΟΛΟΙ Λεωφόρο για την πρόκριση!

Το SDNA βρέθηκε στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και σας παρουσιάζει την πρόοδο των έργων ανακαίνισης της ιστορικής έδρας του Παναθηναϊκού.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στο γήπεδο του «τριφυλλιού» καθώς ενδεικτικό είναι πως οι εργασίες δεν σταμάτησαν ούτε το πρωί της Κυριακής όταν το SDNA βρέθηκε εκεί. Σκοπός όλων στον σύλλογο είναι τα έργα να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να αγωνιστεί εκεί σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια γίνεται. Να σημειωθεί πως όσες έργασίες είναι έφικτο θα συνεχιστούν και ανάμεσα στους αγώνες των προκριματικών του Europa League έτσι ώστε το όνειρο όλων των φίλων της ομάδας να γίνει πραγματικότητα το ταχύτερο δυνατό.

[ads2]

Tα έργα της Λεωφόρου! (pics & vids)

Tα έργα της Λεωφόρου! (pics & vids)

Σε πρώτο στάδιο σκοπός είναι να αλλαχθούν όλα τα καθίσματα έτσι ώστε να αλλάξει η εσωτερική όψη του γηπέδου, ενώ σε αυτό θα συντελέσει και το βάψιμο που πρόκειται να γίνει. Άλλωστε όπως μπορεί κανείς να δει και στις φωτογραφίες του SDNA τα υλικά για αυτό τον σκοπό έχουν ήδη αποκτηθεί και βρίσκονται στην είσοδο των θυρών 13 και 14. Σε αυτές τις θύρες προχωράει και η τοποθέτηση του πλεξιγκλάς που θα συμβάλει με την σειρά του στην βελτίωση της εικόνας του γηπέδου. Μέρος της αντικατάστασης των καθισμάτων έχει ήδη ολοκληρωθεί ενώ αναμένεται σύντομα να προχωρήσει και στις υπόλοιπες θύρες. Πρόκειται για μία διαδικασία που από μόνη της θα δώσει άλλο «χρώμα» στην ιστορική έδρα των «πρασίνων».

Tα έργα της Λεωφόρου! (pics & vids)
Tα έργα της Λεωφόρου! (pics & vids)

Βασικός στόχος για τους ανθρώπους της ΠΑΕ αποτελεί και η τοποθέτηση των σουιτών πάνω από την πλευρά του γηπέδου που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, κάτι που προχωράει με γρήγορους ρυθμούς. Όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει από τις φωτογραφίες και τα βίντεο του SDNA έχει ξηλωθεί το κομμάτι που βρισκόταν πίσω από την συγκεκριμένη εξέδρα έτσι ώστε να μπορέσουν να τοποθετηθούν οι σουίτες. Επίσης, όπως έχει γνωστό στο εσωτερικό του γηπέδου θα γίνουν και άλλες εργασίες όπως η ανακαίνιση των WC που βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς έχουν ξηλωθεί όσα υπήρχαν.

Tα έργα της Λεωφόρου! (pics & vids)

Αυτό που μένει να διαπιστωθεί είναι το κατά πόσο θα προχωρήσουν τα έργα που έχουν εξαγγελθεί για την βελτίωση της εξωτερικής εικόνας της Λεωφόρου καθώς είχε γίνει γνωστή η πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας να βαφτεί εξωτερικά και να τοποθετηθεί κάποιο υλικό έως ότου πάρει την θέση του το «καλάθι» που έχει σχεδιαστεί και παρουσιαστεί από τον αρχιτέκτονα για την τελική μορφή του γηπέδου.

Tα έργα της Λεωφόρου! (pics & vids)

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ομάδας με τις εισφορές τους για τα έργα ανακαίνισης να έχουν ξεπεράσει τα 2,5εκατ. ευρώ (2.515.325,00 ευρώ). Η δράση ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΓΗΠΕΔΟΥ συνεχίζεται φυσικά ενώ όσοι θέλουν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκεφτούν το www.nealeoforos.gr και το www.paomprosta.gr.

πηγή: sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News