Αυτόν «τελειώνει» και... αυτόν φέρνει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα!

Αυτόν «τελειώνει» και... αυτόν φέρνει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα!

Ο Βραζιλιάνος έχει άποψη για το ρόστερ, γνωρίζει ποιο είναι το σοβαρό πρόβλημα στην ενδεκάδα και θα τρέξει να το διορθώσει. Ποιον διώχνει και ποιον φέρνει σε πρώτη φάση;

O Zιλμπέρτο Σίλβα βρίσκεται ήδη στη χώρα μας για να αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό. Ο Βραζιλιάνος άσος αναμένεται να πιάσει άμεσα δουλειά στην ομάδα και να τρέξει τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

[ads2]

Ήδη έκανε μία πρώτη κουβέντα με τον Γιάννη Αλαφούζο, ενώ προσεχώς θα τα πει και με τον Αντρέα Στραματσόνι όσον αφορά τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν στο ρόστερ.

Μάλιστα, υπάρχει η εκτίμηση ότι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα κινηθεί αρχικά για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, καθώς θεωρεί ότι σε αυτή τη θέση, την οποία ο ίδιος υπηρέτησε στον Παναθηναϊκό και τη γνωρίζει πολύ καλά, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος, άλλωστε, θα αναλάβει παράλληλα το δύσκολο έργο της αποδέσμευσης του Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος δεσμεύεται με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο και δε δείχνει θετικός να το σπάσει τόσο εύκολα.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα καλείται να βρει τη φόρμουλα για να αποχωρήσει ο Γκανέζος με το λιγότερο δυνατό κόστος από το Τριφύλλι και ταυτόχρονα να βρει τον αντικαταστάτη του.

Μάλιστα, λέγεται ότι ο Βραζιλιάνος έχει έτοιμη λίστα με αξιόλογους αμυντικούς μέσους (κυρίως από την πατρίδα του) που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα και θα τη παρουσιάσει άμεσα στον προπονητή και τη διοίκηση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News