Αυτό, Γιάννη Σφαιρόπουλε, το είδες;

Αυτό, Γιάννη Σφαιρόπουλε, το είδες;

Πως γίνεται μια ομάδα που είναι πίσω στο σκορ στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα να έχει περισσότερα κερδισμένα φάουλ απ’ ότι ο αντίπαλος; Με τον Ολυμπιακό… όλα γίνονται.

Στα 3 πρώτα λεπτά της τελευταίας περιόδου, ο οσφπ ήταν πίσω στο σκορ με 64-60, ωστόσο ο Παναθηναϊκός είχε… 4 ομαδικά φάουλ, ενώ οι πελάτες μόλις 1.Κανονικά θα έπρεπε να ήταν το αντίθετο, καθώς ο οσφπ πίεζε και ήθελε όσο τίποτα να πάρει το προβάδισμα, αλλά η διαιτησία “έκλεινε” τα μάτια στα μαρκαρίσματα-ξύλο των Πειραιωτών.

Αλήθεια Γιάννη Σφαιρόπουλε, αυτά τα είδες πριν πεις τα παρακάτω στους παίκτες σου σε τάιμ άουτ; Όλα τα παραπάνω δε θα έπρεπε να μας προκαλούν  καμία έκπληξη, μιας και οι λιμανίσιοι, όταν χάνουν πάντα φταίνε οι άλλοι (διαιτητές στην προκειμένη περίπτωση) και όχι οι ίδιοι.

Για να δούμε αν αυτή τη φορά φτιάξουν… μπλουζάκια με τις βολές. Ικανούς τους έχουμε!

Αυτό, Γιάννη Σφαιρόπουλε, το είδες;

Δύο τριάδες και μια «τουφεκιά» σε απόδοση 6,20… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News