Αυτοί θα κάνουν τη διαφορά στο ντέρμπι

Ο αδύναμος κρίκος στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού

Το ντέρμπι πλησιάζει και λίγο-πολύ ξέρουμε την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός περιμένει πολλά απο τρεις παίκτες του και αυτοί μπορούν να αλλάξουν εντελώς την εικόνα του Παναθηναϊκού.

Κάθε ομάδα έχει κάποιους παίκτες που είναι βαρόμετρα για την ομάδα και στην καλή τους μέρα η ήττα δεν είναι πιθανό αποτέλεσμα. Για τους “πράσινους” αυτοί οι παίκτες είναι οι Μολέντο, Ζέκα και Μπεργκ. Οι τρεις έμπειροι ποδοσφαιριστές αποτελούν την…ραχοκοκκαλιά του Παναθηναϊκού σε αυτό το 4-4-2 που χρησιμοποιεί ο Έλληνας τεχνικός.

Απο τον Ροντρίγκο Μολέδο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει πολλά εξαιτίας της εμπειρίας και της μαχητικότητας του. Με τις καλές τοποθετήσεις του μπορεί να βγάλει εκτός παιχνιδιού την αντίπαλη επίθεση και ταυτόχρονα να οργανώνει όλη τη γραμμή της άμυνας.

Ο Κάρλος Ζέκα βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και η ψυχολογία του είναι στα ύψη και μετά την επισημοποίηση της υπόθεσης με την Ελληνική ιθαγένεια. Η παρουσία του στο κέντρο είναι πολύ κομβικοί γιατί κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Κόβει, ανεβάζει τη μπάλα, οργανώνει και αποτελεί τον προπονητή μέσα στο γήπεδο για το “τριφύλλι”. Είναι ο συνδετικός κρίκος άμυνας και επίθεσης και στην καλή του μέρα είναι το λιγότερο συγκλονιστικός.

Τέλος, για τον Μάρκους Μπεργκ δεν υπάρχουν πολλά να πούμε. Είναι ένας επιθετικός με απίστευτη ποιότητα, τεχνίτης, δυνατός και γρήγορος μπορεί να εκτελέσει οποιαδήποτε άμυνα, πόσο μάλλον αυτή του Ολυμπιακού. Διανύει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του και έχει το κίνητρο να βάλει το πρώτο του γκολ απέναντι στους Πειραιώτες στην Λεωφόρο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News