Αυτοί θα δοθούν δανεικοί!

Αυτοί θα δοθούν δανεικοί!

Oι «πράσινοι» έχουν πολλά ανοικτά μέτωπα, τα οποία πρέπει να κλείσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Με βάση τον πρώτο προγραμματισμό που έχει γίνει, ένα γκρουπ τουλάχιστον 7 παικτών θα δοθούν δανεικοί. Στην πρώτη κατηγορία είναι οι νεαροί γκολκίπερ Κότσαρης, Γιαννακόπουλος.

Για τον πρώτο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν εξαιρετική άποψη και θέλουν να πάρει παιχνίδια για να γυρίσει πιο έτοιμος. Για τον δεύτερο υπάρχουν ήδη «ζυμώσεις» με τη Βέροια για να πάει εκεί ως δανεικός για έναν χρόνο και βλέπουμε. Στη δεύτερη κατηγορία είναι οι Χουχούμης, Μαρινάκης, Ευαγγέλου.

[ads2]

Είναι πιθανό και οι τρεις να βρίσκονται στην «πρώτη» της νέας περιόδου, ωστόσο πρόθεση των «πράσινων» είναι να βρουν χρόνο και χώρο για να ανελιχθούν και να επαναξιολογηθούν. Κάτι που ισχύει και για τον 19χρονο Πασχάλη Στάικο, ο οποίος έχει συμφωνήσει να επεκτείνει το συμβόλαιό του έως το ’18 και θα δοθεί κάπου για να παίξει.

Σε ό,τι αφορά τώρα τον Καλτσά, η δική του περίπτωση είναι «ιδιαίτερη» αφού ο Στραματσόνι δείχνει να μην τον έχει στην πρώτη γραμμή των επιλογών του, όμως στον Παναθηναϊκό δεν τον θεωρούν «χαμένη επένδυση». Είναι πιθανό πάντως να χρησιμοποιηθεί στα ανταλλάγματα κάποιας εγχώριας μεταγραφικής κίνησης (Κιβρακίδης), αν κι όλα είναι ακόμη ανοικτά

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News