Αυτοί κρύφτηκαν μαζί με τον Μποροβήλο στην γιορτή της ΕΠΣΑ!

Αυτοί κρύφτηκαν μαζί με τον Μποροβήλο στην γιορτή της ΕΠΣΑ!

Η επίσκεψη των οπαδών του Παναθηναϊκού στην κοπή της πίτας της ΕΠΣ Αθηνών αιφνιδίασε μπόλικο κόσμο.

Οι κινητοποιήσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού για τα δύο μέτρα και δύο σταθμά στις αποφάσεις του Κοντονή για τις διοικητικές ποινές και με αφορμή το λουκέτο στη Θύρα 13 συνεχίστηκαν στην κοπή της πίτας της ΕΠΣ Αθηνών και βεβαίως δεν πρόκειται να σταματήσουν.

[ads2]

Το μεγάλο παρασκήνιο, όμως, από την εκδήλωση της ΕΠΣΑ που έγινε στο Χίλτον ήταν ο απόλυτος αιφνιδιασμός ανθρώπων του ποδοσφαίρου που έχουν βάλει το χέρι τους στο να απαξιωθεί το ίδιο το σπορ.

Από το ντου περίπου 50 οπαδών του Παναθηναϊκού στην αίθουσα όπου γινόταν η εκδήλωση, ο πρόεδρος της Λίγκας Γιώργος Μποροβήλος αρχικά κοίταζε τη μοκέτα και εν συνεχεία τράπηκε σε φυγή.

Παρόμοιο σκηνικό και με τον Θ. Μητρόπουλο (ναι ήταν και εκείνος εκεί), ενώ κατά πληροφορίες δύο βοηθοί εκ των οποίων ο ένας έχει οριστεί στο αυριανό ματς του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά έψαχναν να βρουν πόρτα για να φύγουν λόγω… Ολυμπιακού.

Όσο και για τον Σταύρο Κοντονή που ήταν και το… τιμωμένο πρόσωπο; Είχε… σύσκεψη στο Μαξίμου και δεν εμφάνιστηκε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News