Αυτή είναι η καλύτερη λύση!

Αυτή είναι η καλύτερη λύση!

[ads]Ειλημμένη απόφαση αποτελεί στον Παναθηναϊκό η απόκτηση γενικού αρχηγού που γνωρίζει το σύλλογο, με στόχο την αλλαγή νοοτροπίας και την αύξηση της πειθαρχίας εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Το δικό μυαλό πάει μόνο σε έναν άνθρωπο. Γράφει ο Παναγιώτης Χριστουλάκης
[ads2]
Ο άνθρωπος που θα έρθει θα πρέπει να είναι άτομο που αγαπάει τον Παναθηναϊκό, έχει επιβλητική προσωπικότητα και δεν δέχεται την λέξη “ήττα”. Ο πρώτος που μου έρχεται στο μυαλό και θεωρώ πως είναι η καταλληλότερη λύση είναι ένας. Ο άνθρωπος των 364ων συμμετοχών με το “τριφύλλι”, ο Γιώργος Καραγκούνης.

Ένας εμβληματικός αρχηγός, που δεν χρήζει αμφιβολίας του αν αγαπάει το “τριφύλλι” και που αρρωσταίνει στην ιδέα της ήττας. Ο “Κάρα” είναι η ιδανική λύση και αυτόν θα πρέπει να “κυνηγήσει” ο Γιάννης Αλαφούζος.

Δεν γνωρίζω το αν θα δεχθεί, διότι έφυγε με άσχημο τρόπο από το “τριφύλλι”. Ωστόσο είναι ξεκάθαρα η ενδεδειγμένη επιλογή. Από κοντά και ο Τζιμπρίλ Σισέ που αν και έμεινε δύο χρόνια στο τριφύλλι, συγκεντρώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που αναφέρω παραπάνω.  Άτομα που θα υψώσουν φωνή άμα χρειαστεί και δεν θα “χαϊδέψουν” κανέναν!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News