Αυτά πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟ σύμφωνα με τον Βέλιτς

Αυτά πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟ σύμφωνα με τον Βέλιτς

Στα σημεία που θα κριθεί ο αγώνας του Παναθηναϊκού στο Europa League, στάθηκε ο Γιάσμινκο Βέλιτς, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάσμινκο Βέλιτς

[ads2]

Για το σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπρόντμπι στη Λεωφόρο: «Θα είμαι απόψε στο γήπεδο… Η εικόνα που έχω από την ομάδα της Μπρόντμπι είναι από τα παιχνίδια με τη Χέρτα. Πρόκειται για μία διαφορετική ομάδα. Άλλωστε, και εσείς (οι δημοσιογράφοι) έχετε αναλύσει καλά και έχετε προειδοποιήσει για τους σοβαρούς κινδύνους που διατρέχει ο Παναθηναϊκός.

Είναι μία νεανική ομάδα, με πολύ ενέργεια και πιέζει συχνά ψηλά τον αντίπαλο, ακόμα και εκτός έδρας. Αυτό έκανε και στο παιχνίδι με τη Χέρτα, παρότι έχασε στο πρώτο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν για να χάσει…

Στον επαναληπτικό κατάφερε να το ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος, να μπορεί να κυνηγήσει τη νίκη και να είναι προσεκτικός γιατί πρόκειται για μια ομάδα που παίζει με μία ένταση, επιθετικά και μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες».

Για τον Πούκι, τον πιο επικίνδυνο παίκτης της ομάδας από τη Δανία: «Είναι αρκετά γνωστός. Δεν πρόκειται για ποδοσφαιριστή πρώτης γραμμής. Είναι ένας παίκτης που βρίσκεται στην καλή του στιγμή, σε καλή κατάσταση και η Μπρόντμπι στηρίζει πάρα πολλά στο επιθετικό της κομμάτι. Είναι ποδοσφαιριστής που σκοράρει συχνά».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός, να σκοράρει ή να μην δεχθεί γκολ: «Είδα τον Παναθηναϊκό στο πρώτο παιχνίδι με την ΑΪΚ. Θεωρώ πως παρότι ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν και νίκησε με ιδιαίτερη δυσκολία, ήταν καλός και είχε καλή εικόνα. Ο αντίπαλος ήταν πιο αδύναμος. Ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να φοβηθεί την Μπρόντμπι, δεν μιλάμε για κάποιο μεγαθήριο. Πρέπει να νικήσει χωρίς να δεχθεί γκολ.

Αυτό θα ήταν ιδανικό για το σημερινό παιχνίδι, ακόμα και αν κερδίσει με 1-0 στο σημερινό ματς. Οι ομάδες έχουν δει η μία την άλλη στην προηγούμενη προκριματική φάση, όμως τα δεδομένα αλλάζουν τη στιγμή που αντιμετωπίζουν η μία την άλλη. Ο αντίπαλος αντιμετωπίζει κάτι σχετικά άγνωστο και προσέχει περισσότερο, είναι πιο συντηρητικός. Είναι μία ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να μπορέσει να νικήσει με μικρή διαφορά, με 1-0 και να μην δεχθεί γκολ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα, ώστε να πάει με σημαντικό αβαντάζ στον επαναληπτικό και να σκοράρει και τα πράγματα να γίνουν πιο εύκολα για εκείνον».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News