Αυτά είδαμε από τους Τζέιμς και Πέιν στο ντεμπούτο τους

Αυτά είδαμε από τους Τζέιμς και Πέιν στο ντεμπούτο τους

Ο Μάικ Τζέιμς και ο Αντρέιαν Πέιν έκαναν το ντεμπούτο τους (ο πρώτος έκανε το δεύτερο ντεμπούτο του) στα “πράσινα” και το newspao.gr σκιαγραφεί τα όσα έδειξαν.

Μάικ Τζέιμς:

Ο γνωστός…Μάικ Τζέιμς. Δείχνει σαν να μην έλειψε ούτε μια μέρα. Δεν ήταν άψογος, ωστόσο σίγουρα βοήθησε τον Παναθηναϊκό και ήταν ένας από τους τρεις που διασώθηκαν (μαζί με Σίνγκλετον και Ντένμον) από το σημερινό ναυάγιο. Ο Τζέιμς έδωσε ενέργεια τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά και δεν δίστασε να πάρει προσπάθειες στο 1vs1. Τέλειωσε το ματς με 11 πόντους (5/13 σουτ, 0/2 βολές), 5 ασίστ, 4 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα σε 26:50.

Αντρέιαν Πέιν:

Φανερά εκτός κλίματος, πρώτο του παιχνίδι μετά από αρκετές εβδομάδες. Δεν μπορεί να το προσάψει κάποιος κάτι, καθώς σίγουρα δεν φταίει αυτός για την ήττα. Έπαιξε δέκα λεπτά και δεν βοήθησε. Έπαιξε δυναμικά, αλλά φάνηκε ότι “ψαχνόταν” στα συστήματα. Είχε 2 ριμπάουντ, 2 πόντους (2/2 βολές, 0/1 δίποντα), 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News