Αυτά έκανε στο ντεμπούτο του ο Τσάβες!

Η ομαδική σέλφι του Τσάβες και το... πανηγύρι στα σχόλια! (pic)

Την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε στο παιχνίδι με τον Πλατανιά ο Αντρές Τσάβες, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις. 

Τι κι αν δεν ξέρει τους συμπαίκτες του και τα θέλω του Μαρίνου Ουζουνίδη, τι κι αν μετράει ώρες στην Ελλάδα, ο Τσάβες δείχνει ότι το έχει και παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε ελάχιστα στο ματς με τον Πλατανιά σκόραρε κι άφησε υποσχέσεις ενόψει της συνέχειας. Μετά από λάτιν συνεργασία με τον Λουτσιάνο πέτυχε το πρώτο του γκολ και το πανηγύρισε έξαλλα.

Φάνηκε ότι μπορεί να αποτελέσει τον παίκτη που θα γεμίσει την αντίπαλη περιοχή, θα… φάει και θα ρίξει ξύλο, για να πάρει καλή θέση, ενώ το θετικότερο όλων είναι ότι δείχνει να έχει καλά τελειώματα. Δύσκολο βέβαια να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα από την ολιγόλεπτη συμμετοχή του, αλλά το τελείωμά του στο πρώτο γκολ που πέτυχε φανερώνει ότι… το έχει.

Παράλληλα, φάνηκε ότι είναι παίκτης που μπορεί να παίξει εξίσου καλά χωρίς την μπάλα. Έχει καλές κινήσεις στον χώρο και πιέζει, κάτι που είναι το Α και το Ω για τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Πρώτο δείγμα θετικό, λοιπόν, για τον Αντρές Τσάβεζ, που όλα δείχνουν ότι είναι μια πολύ καλή προσθήκη.

 

Ματσάρα στην Premier League, «μπομπάτο» μακροχρόνιο από Eurobasket και άλλα πολλά: Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News