Aφού δεν σέβονται, φοβούνται! (pic)

Aφού δεν σέβονται, φοβούνται! (pic)

Περίπου 50 οπαδοί του Παναθηναϊκού το βράδυ της Παρασκευής (21/01) μπήκαν στο γνωστό ξενοδοχείο όπου έκοβε πίτα η ΕΠΣ Αθηνών.

Έψαχναν τον Σταύρο Κοντονή που θα βραβευόταν (!), ωστόσο δεν είχε δώσει το «παρών» ο υφυπουργός. Βέβαια, εκεί ήταν κι άλλα… φυντάνια του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας. Όπως ο Γιώργος Μποροβήλος που… κρύφτηκε κάτω από τα τραπέζια, πριν φυγαδευτεί από την πίσω πόρτα, ο Καλογερόπουλος, ο Ζωγράφος και διάφοροι άλλοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι.

[ads2]

Πλέον από τη στιγμή που η Θύρα 13 είναι στις επάλξεις, έκαναν αυτό που κάνει κάθε καλός… θρασύδειλος. Κρύφτηκαν κάτω από τα τραπέζια. Από κοντά κι ο Θωμάς Μητρόπουλος, γνωστός για το στήσιμο και τη λειτουργία της πρώτης παράγκας, που πήρε τον δρόμο του… Μποροθρήλου και των υπόλοιπων. Πληροφορίες που τους θέλουν να είναι ακόμα κάτω από τα τραπέζια στο Hilton, ελέγχονται ως απόλυτα… ακριβείς!
hilton
leoforos.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News