Ο Πιτίνο επέστρεψε στην Αθήνα - Τι δήλωσε για Εθνική και... Καλάθη

Από αεροδρόμιο... ΟΑΚΑ ο Πιτίνο - Τι αποκάλυψε

Ο Ρικ Πιτίνο… επέστρεψε! Ο πρώην προπονητής του τριφυλλιού έφτασε στην Ελλάδα το απόγευμα της Πέμπτης.

Είναι γεγονός… Μετά τη φυγή του από τον Παναθηναϊκό, ο Ρικ Πιτίνο επέστρεψε στη χώρα μας.

Ο λόγος είναι οι συζητήσεις με την Εθνική ομάδα, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή.

Μάλιστα, ο Πιτίνο αναμένεται στην Παρασκευή το βράδυ να επισκεφθεί το κλειστό του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά το ματς του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Θα είναι διασκεδαστική μέρα η Παρασκευή. Είμαι ενθουσιασμένος. Είμαι έτοιμος να συζητήσω για την Εθνική, θα μιλήσουμε με τον Πρόεδρο αύριο ή μεθαύριο. Νομίζω πως είναι πρόκληση το γεγονός ότι δεν έχουν προκριθεί στους Ολυμπιακούς. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, θα το κάνω για την αγάπη μου για την Ελλάδα και τον κόσμο της.

Αυτοί οι παίκτες είναι επαγγελματίες. Το κίνητρο είναι μεγάλο για να τους προετοιμάσω. Θέλω να δω πότε και που θα προπονηθούμε, ποιους παίκτες θα έχουμε, πως θα φέρουμε τον Κώστα Κουφό (τον ήθελα στο NCAA), ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε και τον Γιάννη. Μίλησα με τον Θανάση, δεν θέλω όμως να τον ενοχλήσω τώρα, γιατί είναι συγκεντρωμένος στο πως θα πάρει το πρωτάθλημα.

Θα μιλήσω με την ομοσπονδία και ελπίζω να συμφωνήσουμε. Ξέρω ότι η Ελλάδα έχασε έναν πόντο από τη Βραζιλία, ήταν η στιγμή που ο ατζέντης μου μου είπε πόσο ωραίο θα ήταν να αναλάβω την Εθνική. Δεν θέλω λεφτά, για εμένα είναι τιμή να αναλάβω αυτή την ομάδα. Θα προπονήσω για την αγάπη μου για το άθλημα. Ανυπομονονώ, είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα, θα δω κάποιους από τους παίκτες μου, μερικούς θα τους έχω και στην Εθνική. Ο Νικ Καλάθης θα βρίσκεται σίγουρα εκεί“.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News