Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Μπέντιλ - Οι πρώτες του ατάκες

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Μπέντιλ - Οι πρώτες του ατάκες

Έστω και με δύο ώρες καθυστέρηση, ο Μπεν Μπέντιλ έφτασε στην Αθήνα, ώστε να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού τις επόμενες μέρες, υπό τις οδηγίες του Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο Μπέντιλ ταξίδεψε μέσω Φρανκφούρτης, έφτασε στις 2:10 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και, παρά την κούραση το ταξιδιού, εμφανίστηκε κεφάτος.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα sdna.gr:

Για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του: «Είναι μεγάλη πρόκληση και μεγάλη ευκαιρία. Το να είναι κανείς σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, όπως ο Παναθηναϊκός, είναι μια μεγάλη ευκαιρία».

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: «Σημαίνει πολλά για μένα που είμαι εδώ. Θέλω να παίζω στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο και είμαι ευλογημένος που θα το κάνω σε έναν οργανισμό όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Θέλω να μάθω από τους συμπαίκτες μου και να απολαύσω τη νέα σεζόν».

Για το τι θέλει να δώσει στον Παναθηναϊκό: «Θέλω να δώσω τα πάντα στον Παναθηναϊκό. Θέλω να δώσω τα πάντα στην ομάδα κάθε μέρα».

Για το γεγονός πως θα συνεργαστεί ξανά με τον Αργύρη Πεδουλάκη και θα έχει συμπαίκτες τους Τζόνσον και Φριντέτ: «Θα είναι σπουδαίο γιατί θα έχω τη δυνατότητα να μάθω πολλά από δύο παίκτες με μεγάλη εμπειρία, όπως ο Τζόνσον και ο Φριντέτ. Ο κόουτς Πεδουλάκης με βοήθησε πολύ και με βελτίωσε σαν παίκτη».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News