«Αφήστε με να πάω στον Παναθηναϊκό»

«Αφήστε με να πάω στον Παναθηναϊκό»

Πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση αλλά ο Παναθηναϊκός δεν το βάζει κάτω και καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να κάνει δικό του τον Παλάσιος.

Μάλιστα, στη συγκεκριμένη υπόθεση, το τριφύλλι έχει δύο συμμάχους.

Πρώτον, έχει συμφωνήσει με παίκτη, ο οποίος πιέζει την Ιντεπεντιέντε να τον παραχωρήσει στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, υπάρχει, ένα στοιχείο που φαίνεται να γνωρίζουν οι πράσινοι και είναι ικανό να καθορίσει πολλά στις διαπραγματεύσεις τους με την Ιντεπεντιέντε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των προηγούμενων μηνών στην Αργεντινή, η Ιντεπεντιέντε αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Αυτά έχουν ως αποτέλεσμα η διοίκηση της ομάδας να μην έχει καταβάλει στον Παλάσιος ένα σημαντικό μέρος από τα χρήματα τα οποία ορίζει το συμβόλαιό του έχοντας απέναντί του αρκετές οφειλές.

Οι οικονομικές, αυτές, οφειλές έχουν αποτελέσει λόγο οι σχέσεις της ομάδας με τον παίκτη να μην είναι και στην καλύτερή τους φάση, με τις δύο πλευρές να έχουν μια κόντρα σχετικά με την καταβολή τους. Ο Παλάσιος μάλιστα, όπως φημολογείται από πολλά ΜΜΕ στη χώρα έχει φτάσει σε ένα σημείο να μην θέλει να παραμείνει στην ομάδα, εάν του παρουσιαστεί μια άλλη καλή επιλογή. Και όπως φαίνεται τη βρήκε, στον Παναθηναϊκό!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News