Άφησε βαθμούς στο Περιστέρι ο Αστέρας, 6ος με ματς λιγότερο ο Παναθηναϊκός

Άξιος της μοίρας του Παναθηναϊκός - Έ-χ-ασε την ευκαιρία

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε έναν βαθμό από το Περιστέρι (1-1) απέναντι στον Ατρόμητο, ο οποίος, όμως, ήταν αρκετός για να ρίξει τον Παναθηναϊκός στην 6η θέση.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο σκορ, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα και διατήρησαν το αήττητο σερί τους από την ήττα τον περασμένο μήνα απέναντι στον Ολυμπιακό.

Κατά αυτόν τον τρόπο, οι Αρκάδες έφθασαν στους 42 βαθμούς, όσους και ο Παναθηναϊκός. Όμως, εκείνοι υπερισχύουν στο σενάριο της ισοβαθμίας, λόγω της νίκης τους με 1-0 επί του Τριφυλλιού την πρώτη αγωνιστική.

Από κει και πέρα, στο τέλος της ημέρας, ο Παναθηναϊκός μπορεί να ανοίξει τη διαφορά του με τον Αστέρα στους τρεις βαθμούς, αλλά και να περάσει και την 4η ΑΕΚ, εάν κερδίσει στους Ζωσιμάδες τον ΠΑΣ (19:30).

Θυμίζουμε πως την Κυριακή ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στο ντέρμπι της προτελευταίας αγωνιστικής της Superleague.

Η βαθμολογία 2-6:

Άρης 47

ΠΑΟΚ 46

ΑΕΚ 45

Αστέρας 42 (*αγώνα περισσότερο)

Παναθηναϊκός 42 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News