Άφησε ανοιχτή την... πόρτα για ΠΑΟ ο Μπουρούσης!

Άφησε ανοιχτή την... πόρτα για ΠΑΟ ο Μπουρούσης!

Σε μια εποχή που το όνομά του έχει συνδεθεί με τους “πράσινους”, τι είπε ο Έλληνας άσος σε συνέντευξή του για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα! Δύσκολη η επιστροφή στην Ελλάδα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, ήταν η ατάκα του.

Μιλώντας στη Real News, ο Καρδιτσιώτης σέντερ τόνισε πως είναι δύσκολο να επαναπατριστεί. Παράλληλα αναφέρθηκε στο φετινό θαύμα της Λαμποράλ Κούτσα, την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού, αλλά και την πρόκληση του Final Four με τον ημιτελικό της Παρασκευής κόντρα στη Φενέρμπαχτσε να πλησιάζει.

[ads2]

Αναλυτικά ο 32χρονος σέντερ μίλησε για:

-την πρόκριση στο Final Four: «Ήταν ένα στοίχημα για εμάς όλη τη σεζόν τα πολλά ματς και τα πολλά ταξίδια, αλλά η σκληρή δουλειά και μαζί η αυστηρή προσήλωση σε κάθε αγώνα νομίζω ότι αποτέλεσαν το κλειδί για την επιτυχία μας. Από εκεί και πέρα θέλει και τύχη, ασφαλώς. Σε πρώτη φάση ο στόχος μας ήταν να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στο Top-16, ωστόσο με τη δουλειά του προπονητή και με κάποιες μεγάλες νίκες αρχίσαμε να έχουμε ελπίδες για κάτι παραπάνω».

-το 3-0 επί του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και το 3-0 δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων, δεν ήταν καθόλου εύκολο να τα καταφέρουμε».

-τον ημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε: «Η Φενέρ που θα βρούμε μπροστά μας είναι μια δυνατή ομάδα με μεγάλο ρόστερ, όμως αν κάνουμε το παιχνίδι μας, όλα μπορούν να συμβούν. Και οι δύο ημιτελικοί εκτιμώ πως θα είναι αμφίρροποι και θα κριθούν στις λεπτομέρειες».

-την απουσία ελληνικής ομάδας από το Final Four: «Το ελληνικό μπάσκετ είναι πάντα στην κορυφή, δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου που οι ομάδες μας δεν προκρίθηκαν φέτος στο Final Four, έχουν όλα τα φόντα να επανέλθουν».

-το ενδεχόμενο επαναπατρισμού: «Για μένα βλέπω δύσκολο να επιστρέψω σύντομα στην Ελλάδα, όμως ποτέ δεν ξέρεις».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News