Αφηνιασμένος ο... ΝΒΑer που έλειπε!

Παναθηναϊκός: Κλείδωσε ο αντίπαλος στον τελικό του Σούπερ Καπ - Η ώρα του αγώνα

Μας είχε προβληματίσει ο Οκάρο Ουάιτ στα φιλικά παιχνίδια πριν το τουρνουά της Πάτρας αλλά στην Αχαϊα ο Αμερικανός …αφήνιασε δείχνοντας ότι έχει τον τρόπο του να κάνει να μην φανεί το κενό του Ντίνου Μήτογλου.

Ο Πρίφτης επέμεινε πολύ για την απόκτησή του, ο κόουτς με τον παίκτη έχουν συνεργαστεί καλά στο παρελθόν και συνεννοούνται με κλειστά μάτια, καλό αυτό για την ψυχολογία του αθλητή που γνωρίζει πως ότι κι αν συμβεί στη διάρκεια της σεζόν ο κόουτς θα είναι στο πλευρό του.

Τον χαρήκαμε τον Οκάρο στην Πάτρα όπου απέναντι σε Λαύριο και Προμηθέα είχε κατά μέσο όρο 19 πόντους και 8,5 ριμπάουντ (!) ενώ σούταρε με 65% στα δίποντα (11/17) χωρίς να αστοχήσει σε καμία βολή (13/13).

Βέβαια η ανορθογραφία ήταν και πάλι στα τρίποντα με 1/6 σουτ έξω από τα 6.75 μέτρα, όπερ και σημαίνει ότι στα έξι τελευταία ματς έχει ευστόχησε σε μόλις δύο τρίποντα σε σύνολο 13 προσπαθειών. Το κάλυψε όμως με την προσφορά του σε άλλους τομείς

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News