Αφήνει Λάσμε, παίρνει Μπουρούση;

Αφήνει Λάσμε, παίρνει Μπουρούση;

Ο σχεδιασμός της νέας σεζόν, για την Γαλατασαράι, έχει ήδη ξεκινήσει, με την τουρκική ομάδα να καταστρώνει τα πλάνα της, τόσο για το τουρκικό πρωτάθλημα, όσο και για την Ευρωλίγκα, στην οποία επιστρέφει έπειτα από μία σεζόν απουσίας.

Ο Εργκίν Αταμάν και οι συνεργάτες του έχουν θέσει σαν προτεραιότητα την παραμονή του βασικού κορμού της ομάδας, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την περίπτωση του Στεφάν Λάσμε.

[ads2]

Όπως αναφέρει το basketdergisi.com, το συμβόλαιο του Γκαμπονέζου σέντερ δεν θα ανανεωθεί και ένας από τους λόγους είναι και το τελευταίο κρούσμα, όπου βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας.

Η «τσιμ μπομ» κοιτάζει άλλες περιπτώσεις παικτών και σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα οι στόχοι της είναι δύο. Ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Άλεν Όμιτς. Ο πρώτος είναι ο πιο περιζήτητος ψηλός στην αγορά, ενώ με τον δεύτερο έχουν γίνει κάποιες πρώτες επαφές και δεν αποκλείεται να προχωρήσει η περίπτωσή του.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News